• İHSANBAŞKAN
YAŞAR DOĞU Haber Girişi : 21 Temmuz 2018 17:51

SARICAOĞLU SİVAS BELEDİYE BAŞKANI AYDINI ZİYARET ETTİ

SARICAOĞLU SİVAS BELEDİYE BAŞKANI AYDINI ZİYARET ETTİ
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu makamında ziyaret ettiği Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'a Türk Güreşinin Sembol ismi Yaşar Doğu'nun hayatı isimli kitabı hediye etti.
KAVAK BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM SARICAOĞLU'NDAN SİVAS BELEDİYE BAŞKANI SAMİ AYDIN'A ANLAMLI HEDİYE 

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu makamında ziyaret ettiği Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'a Türk Güreşinin Sembol ismi YAŞAR DOĞU'nun hayatı isimli kitabı hediye etti.

SAMİ AYDIN: YAŞAR DOĞU ORTAK GURURUMUZ

Sami Aydın Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlunun hediye ettiği Yaşar Doğu kitabının kendisini duygulandırdığını ifade ederek; " Yaşar Doğu Türk güreşimize çok hizmet etmiştir. Ülkemizin dörtbir yanından güreşçileri alıp Ankara'ya götürdüğü gibi Sivasımızdan da çok sayıda güreşçiyi Ankara'ya götürerek hem dünya hem de Olimpiyat şampiyonu olmasını sağlamıştır. Sivaslı Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu güreşçimiz Ahmet Ayık'ın hocalığını yapmış ve ona büyük emek vermiştir. Bu kitabı Yaşar Doğu'nun hemşehrisi Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu kardeşimizin elinden hediye olarak almak gerçekten beni hem duygulandırmış hem de tarifsiz mutlu etmiştir" diyerek konuştu.

SARICAOĞLU: KAVAK'TAN SİVAS'A DOSTLUK KÖPRÜSÜ

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'da Yaşar Doğu hepimizin ortak değeridir. Yaşar Doğumuz yıllar evvel Kavak'tan Sivas'a dostluk köprüsü atmış. Şimdi biz sürdürüyoruz. Hemşehrisi olmak bizim için ayrı bir gururdur diyerek Sivas Belediye Başkanı Sn. Sami Aydın'ı önümüzdeki aylarda yapılacak olan Yaşar Doğu Karakucak Güreş Festivaline davet etti. Ziyarette başkan Sarıcaoğlunun eşi Narin Sarıcaoğlu'da hazır bulundu. 

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın da Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'na Sivası temsil eden bir hediye takdim etti. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.