• İHSANBAŞKAN

SARICAOĞLU'NDAN KAVAK'A YENİ DEVLET HASTANESİ MÜJDESİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 08 Ağustos 2018 01:44
SARICAOĞLU'NDAN KAVAK'A YENİ DEVLET HASTANESİ MÜJDESİ
Kavak’a yapılacak yeni devlet Hastanesinin temeli önümüzdeki günlerde atılacak. Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, 'Verdiğimiz tüm sözler teker teker yerine geliyor' dedi.

SARICAOĞLU'NDAN KAVAK'A YENİ DEVLET HASTANESİ MÜJDESİ  

 

Kavak’a yapılacak yeni devlet Hastanesinin temeli önümüzdeki günlerde atılacak. Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “Verdiğimiz tüm sözler teker teker yerine geliyor” dedi.


Kavak’ta Bahçelievler Mahallesi’nde yapılacak yeni Devlet Hastanesi’nin yer teslimi yapıldı. İlçeye gelen Sağlık Bakanlığı yetkilileri ve inşaatı yapacak yüklenici firma temsilcisinin katılımı ile yapılan toplantıda konuşan Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ”İlçemiz bir güzel yatırıma daha kavuşuyor. Göreve gelmeden önce halkımıza ne söz verdiysek tek tek yerine getiriyoruz. Bundan sonra insanlarımız sağlık tedavilerini Samsun’a gitmeden burada yaptırabilecekler. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.


Kavak’a kazandırılacak tam donanımlı hastanenin önümüzdeki yıl tamamlanarak ilçe halkına hizmet veremeye başlayacağını ifade eden Başkan Sarıcaoğlu, söz konusu yatırımın yaklaşık 20 milyon liraya mal olacağını bildirdi.  Yatırımın Kavak’a gelmesinde eski Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ve tüm Samsun Milletvekillerine teşekkür eden Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, şu ifadelere yer verdi:


2019’DA HİZMET VERMEYE BAŞLAYACAK

“Kavak’a yeni bir hastane kazandırılması için başlangıç noktasına geldik. Yer teslimini yaptık. Sözleşmeyi imzaladık. Yatırım için resmi prosedürler başladı. Kavak 2019 sonbaharında yeni ve tam donanımlı bir Devlet hastanesine kavuşmuş olacak. Yeni hastanemizde genel cerrahi, çocuk polikliniği, göz ve ortopedi servisleri, yoğun bakım ünitesi gibi tüm üniteler olacak. Kavak artık kabuğunu kırdı. Her alanda hızlı bir büyüme yaşıyoruz. Biz her zaman yatırımcımızın yanındayız. Yeni hastanemiz ilçemize hayırlı uğurlu olsun”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.