Sarıcaoğlu: Kavak'taki Öğrenci Yurdu yeni öğretim yılına hazır

SAMSUN HABER Haber Girişi : 31 Ağustos 2016 21:49
Sarıcaoğlu: Kavak'taki Öğrenci Yurdu yeni öğretim yılına hazır
Kavak'ta çalışmaların son hızla devam ettiği öğrenci yurdunda yüz güldüren sevindirici gelişmeler yaşanıyor.
 KAVAK BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM SARICAOĞLU MÜJDEYİ VERDİ


Kavak'taki Öğrenci Yurdunda Sevindirici Gelişme


Kavak'ta çalışmaların son hızla devam ettiği öğrenci yurdunda yüz güldüren sevindirici gelişmeler yaşanıyor.


Kavak'ta eski belediye hizmet binasının  Kredi ve Yurtlar Kurumu'na verilmesi ile birlikte bina içerisinde ki çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Hafta sonu Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu makamında ziyaret eden Kredi Yurtlar Kurumu Samsun Bölge Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu Kavak'ta yapımı hızlı bir şekilde devam eden öğrenci yurdu çok kısa sürede açılacak şeklinde açıklamada bulundu.


Kredi Yurtlar Kurumu Samsun Bölge Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu İlçemizdeki öğrenci yurdunun biran önce faaliyete girmesi için gerekli adımlar atıldı. Çok kısa süre içerisinde 200 öğrenci kapasiteli öğrenci yurdumuz hizmet vermeye başlayacaktır. Öğrenci yurdunun ilçedeki önemli bir eksiği gidereceğini kaydeden Başkan Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti;


"İlçemizde okuyan çok sayıda ki öğrencimiz kalacak yer bulamadıkları için Samsun'a gidiş geliş yapmak zorunda kalıyor. Bu soruna çözüm getirebilmek için eski Belediye Hizmet binamızı Kredi ve Yurtlar Kurumu'na vererek ve aynı zamanda bina yanındaki özel şahısa ait yerinde KYK'ya kiraya verilmesi ile birlikte her iki binada toplamda 200 öğrenci kalacak. İlçemiz için bu çok güzel bir gelişme. İlçemize Kredi ve Yurtlar Kurumu'nu (KYK) yapılmasında çok büyük emeği olan Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Akif Çağatay Kılıç bey'e şahsım, Kavaklılar ve tüm öğrenciler adına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.