• İHSANBAŞKAN

SAPIK YAZAR'DAN UTANÇ DEHŞET SATIRLAR

GÜNDEM Haber Girişi : 29 Mayıs 2019 18:02
SAPIK YAZAR'DAN UTANÇ DEHŞET SATIRLAR
Okuyanların kanını donduran pedofili sözlerin ilk olarak sosyal medya üzerinde yayılması neticesinde Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçmiş ve Abdullah Şevki gözaltına alınmıştı.

SAPIK YAZAR'DAN UTANÇ DEHŞET SATIRLAR


Yazar Abdullah Şevki tarafından kaleme alınan Zümrüt Apartmanı kitabı, dünden bu yana sosyal medya ile ülke gündeminin en çok konuşulan konusu durumunda. Okuyanların kanını donduran pedofili sözlerin ilk olarak sosyal medya üzerinde yayılması neticesinde Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçmiş ve Abdullah Şevki gözaltına alınmıştı. Bir çocuğa yönelik cinsel istismarın iğrenç satırlarla aktarıldığı Zümrüt Apartmanı kitabı hakkında, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yazar, basım ve dağıtım yapan kişiler için suç duyurusunda bulunuldu. 


ZÜMRÜT APARTMANI KİTABI KONUSU NE?


Kitabın yayımlandığı yayınevinin yazarı savunması neticesinde geniş tepki oluşurken kitaba yönelik araştırmalar da artış kazandı. Bireyler, bu doğrultuda pedofili sözleri içeren 'Zümrüt Apartmanı kitabı konusu hakkında bilgileri arama motorları üzerinden öğrenmeye çalışıyor. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.