• İHSANBAŞKAN

Samsunspor sevdalısı İbrahim Özgezen'in vefatı üzdü

SAMSUN HABER Haber Girişi : 25 Mayıs 2016 02:51
Samsunspor sevdalısı İbrahim Özgezen'in vefatı üzdü
Samsunun sevilen simalarından 19 Mayıs Mahallesi Himayeyi Etfal Sokakta uzun yıllardır ayakkabı boyacılığı ile geçimini sağlıyordu. Fanatik Samsunsporlu İbrahim Özgezen balık tutarken geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda etti.
 
Fanatik Samsunsporlu İbrahim Özgezen balık tutarken geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda etti.

Samsunun sevilen simalarından olan İbrahim Özgezen 19 Mayıs Mahallesi Himayeyi Etfal Sokakta uzun yıllardır ayakkabı boyacılığı ile geçimini sağlıyordu. 


Samsunsporun maçlarını kaçırmadan takip eden Özgezen Samsunspor kazandığı takdirde futbolcuların ayakkabılarını ücretsiz boyayacağım diyerek yaptığı kampanyalarla da sesini duyurmuştu.

Olay bugün Canik Balıkçı Barınağı mendireğinde bu akşam saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ayakkabı boyacısı 63 yaşındaki İbrahim Özgezen, arkadaşları ile birlikte olta ile balık tutmaya gitti. Karadeniz'e olta sallayan İbrahim Özgezen, kalp krizi geçirerek mendirekte kayalıklar üzerinde olduğu yere yığılıp kaldı. Arkadaşları İbrahim Özgezen'in olduğu yere yağıldığını fark edince sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaptıkları kontrolde İbrahim Özgezen'in öldüğünü tespit etti. Kalp hastası olduğu öğrenilen İbrahim Özgezen'in ölümü şüpheli bulundu ve olay polise haber verildi. Olay yerine giden polis ölen şahsın arkadaşlarının bilgisine başvurdu.

İbrahim Özgezen'in cenazesi kesin ölüm sebebinin tespiti için otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Vefatını haber alan sevenleri Özgezen için; O iyi bir insandı. Samsun sevdalısıydı. Samsun sevdalısı olduğu için Samsunspor sevgisi ile doluydu. Herkesin hakkında iyi düşünürdü. Vefat haberini üzüntüyle öğrendik. Allah'tan Rahmet diliyoruz' diyerek üzüntülerini dile getirdi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.