• İHSANBAŞKAN

SAMSUNLU YAZARLAR BAŞKAN SANDIKÇI'YI ZİYARET ETTİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 20 Mayıs 2019 16:30
SAMSUNLU YAZARLAR BAŞKAN SANDIKÇI'YI ZİYARET ETTİ
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven ve Yönetim Kurulu Üyeleri Civan Çelik ile İhsan İde Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçıyı makamında ziyaret ederek başarı dileğinde bulundu.
SAMSUNLU YAZARLAR BAŞKAN SANDIKÇI'YI ZİYARET ETTİ

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven ve Yönetim Kurulu Üyeleri Civan Çelik ile İhsan İde Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçıyı makamında ziyaret ederek başarı dileğinde bulundu.

Yerel Seçimlerin ardından Belediyelere  hayırlı olsun ziyaretleri  sürüyor. Samsun Yazarlar Derneği olarak Başkan Sandıkçıya bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Ahmet Seven ve Yönetim kurulu Üyeleri Civan Çelik ile İhsan İde Sandıkçıya yeni görevinde hayırlı olsun dediler.

Ahmet Seven, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'nın başarılı bir kişiliğe sahip olduğunu ifade ederek bu görevi de hakkıyla yerine getirmeye çalışacağından kuşkumuz yoktur dedi.

Başkan Sandıkçı'da Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven ve Yönetim kurulunun kendisini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek: "Yazarlarımızı şehrin gözü kulağı olarak görüyorum. Eser üretmek zor iş. çalışmalarını yakından takip ettiğim Samsun Yazarlar Derneğine ben de başarılar diliyorum. Ziyaretlerinden memnuniyet duydum" dedi.

Samsun Yazarlar Derneği Yönetim Kurulu daha sonra Başkan Yardımcısı Muzaffer Emuce ve Yahya Çıngıl'ı ziyaret ederek başarı dileğinde bulundu.

Ziyarette Ahmet Seven Başkan Sandıkçı'ya Yaşar Doğu'nun hayatını anlatan eserini hediye etti. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.