• İHSANBAŞKAN

SAMSUNLU FEHMİYE YAŞAR DOĞU KİTABI HEDİYE ETTİLER

SAMSUN HABER Haber Girişi : 07 Haziran 2018 00:58
SAMSUNLU FEHMİYE YAŞAR DOĞU KİTABI HEDİYE ETTİLER
Bursa Samsun Yaşar Doğu Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Dursun Koç Samsunlu Sanatçı 'Samsunlu Fehmi'yi derneklerinde ağırladı.
Bursa Samsun Yaşar Doğu Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Dursun Koç Samsunlu Sanatçı 'Samsunlu Fehmi'yi derneklerinde ağırladı. 

Çeşitli konular üzerinden fikir alışverişinde bulunan Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri ve Samsunlu Fehmi bazı projeleri hayata geçirme kararı aldılar.

Bir süre önce sanat hayatının 25. yılını kutlayan sanatçıyı tebrik eden dernek Başkanı Dursun Koç günün anısına bazı hediyelerde takdim etti. Bu arada Araştırmacı -Yazar Ahmet Sevenin yazdığı Türk Güreşinin Sembolü, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yaşar Doğu'nun hayatı isimli kitabı da hediye etti.

Samsunlu Fehmi kendisini onurlandıran Başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek sizleri Bursa'da Samsunumuzun kültür elçileri olarak görüyor ve gurur duyuyoruz. Şahsıma takdim ettiğiniz hediye benim için çok önemlidir. Bundan böyle de sizlerin yanında olmaya gayret göstereceğim dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.