• İHSANBAŞKAN

Samsunlu Fehmi Kavakta Düğün Salonu işletecek

SAMSUN HABER Haber Girişi : 19 Ekim 2014 17:43
Samsunlu Fehmi Kavakta Düğün Salonu işletecek
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Sanatçı Samsunlu Fehmi tarafından Kavak'ta yapımı tamamlanan düğün salonunda incelemelerde bulundu.
Samsunlu Fehmi Kavakta Düğün Salonu yaptırdı
Sarıcaoğlu'ndan Yeni Düğün Salonuna Ziyaret
 
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Sanatçı Samsunlu Fehmi  tarafından Kavak'ta yapımı tamamlanan düğün salonunda incelemelerde bulundu.

Soğuksu Mahallesi, Adnan Menderes Caddesi, Öğretmen Evi karşısına Samsunlu Fehmi tarafından yaptırılan yeni düğün salonunda Başkan Sarıcaoğlu ve Ak Parti İlçe Başkanı Bülent Yüksel incelemelerde bulundu.Kısa süre içerinde açılışı yapılacak olan düğün salonunu ziyarette bulunan Sarıcaoğlu Kavak'a yaptırdığı düğün salonu için Samsunlu Fehmi'ye teşekkür etti.

"MODERN BİR DÜĞÜN SALONU"
Başkan Sarıcaoğlu düğün salonu ziyaretinde şunları söyledi: "Kavak'ımıza yakışır bir düğün salonu olmuş.Kavak'a kim bir çivi çakarsa Rabbim ondan razı olsun.Kavak'a bu tür yatırımcıları herzaman bekliyoruz ve herzaman bu tür yatırımcılara desteğimiz sonsuz olacaktır." dedi.

"BAŞKANIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM"
Samsunlu Fehmi Başkan Sarıcaoğlu'na düğün salonunun yapımı ile ilgili göstermiş olduğu yardım ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.Samsunlu Fehmi konuşmasına şu şekilde devam etti:"Kavak'ta düğün salonu eksikliği vardı Başkanımız Sarıcaoğlu ile görüşmelerimde bana her konuda destek olacağının sözünü verdi saolsun her konuda da yanımda oldu.Kendisine burada teşekkür ediyorum." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.