SAMSUNDAN MISIRDAKİ İDAMLARA TEPKİ

DÜNYA Haber Girişi : 09 Nisan 2014 22:05
SAMSUNDAN MISIRDAKİ İDAMLARA TEPKİ
İlkadım-Büyük Camii önünde toplanan yüzlerce genç dualar ederek temsili idam kararı ile ilgili tepki oluşturmak için kefenli idam gösterisinde bulundular.
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkanlığı'nca ülke genelinde yapılan Mısır'daki idam kararlarını protestosu Samsun'da da AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları üyeleri de destek verdi. İlkadım-Büyük Camii önünde toplanan yüzlerce genç dualar ederek temsili idam kararı ile ilgili tepki oluşturmak için kefenli idam gösterisinde bulundular.
 
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve STK'ların da destek verdiği protesto da gençler adında basın açıklaması yapan AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, "Unutulmamalıdır ki cuntanın idam kararları karşısında bütün dünya sussa biz susmayacağız. Şimdi tüm Samsun ve Türkiye buradadır. İbrahim'in ateşine su taşıyan karınca misali kurduğumuz darağacı, astığımız karanfil ve toplayacağımız imzalar ile buradan idam kararının kaldırılabilmesi için son karar merci Mısır Müftülüğü'ne köprü olacağız" dedi.
 
Başkan Göktepe'nin konuşmasından sonra temsili kefenli idam gösterisinde bulunuldu. Daha sonra darağacına İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe tarafından kırmızı karanfil asıldı. Program daha sonra Mısır'daki idam kararlarının durdurulması için başlatılan imza kampanyasıyla son buldu.
Etiketler : İDAM
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.