• İHSANBAŞKAN

Samsun'da şimdi bu dans krizi konuşuluyor

TARİH Haber Girişi : 09 Aralık 2014 15:05
Samsun'da şimdi bu  dans krizi konuşuluyor
İşte Samsun Anadolu Lisesi'nin kuruluş yıldönümü gösterileri için hazırlanan dans gösterisi

HİÇ Mİ UTANMADINIZ

...binlerce kere yazıklar olsun!
ŞİMDİ SİZ BUNUN ADINA DANS MI DİYORSUNUZ?...EĞER SİZİN DANSINIZ BUYSA...
MASUM BİR DANS GÖSTERİSİ DİYE ÖRTMEYE ÇALIŞILAN BU GÖRÜNTÜLERİ SAVUNANLARA  SÖYLEYECEK SÖZ BULAMADIK...
...EDEP HAYA YOKSUNLUĞU...
...ESERİNİZ BU MU SİZİN?
Samsun Anadolu Lisesi'nin kuruluş yıldönümü gösterileri için hazırlanan, önce iptal edildiği iddia edilen ve daha sonra öğrencilerin tepkisi üzerine iptalden vazgeçildiği söylenen modern dans gösteri gerçekleştirildi.
Cuma günü Samsun Anadolu Lisesi'ndeki öğrenciler, okullarının 59. kuruluş yıldönümü gösterileri için hazırladıkları kızlı-erkekli modern dans gösterisinin, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından iptal edildiği iddiası üzerine okul önünde toplanarak tepki gösterip İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yürümek istemişlerdi. Bu sırada İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden gelen açıklamada dansın iptal edilmediğinin belirtilmesi üzerine öğrenciler yürüyüşten vazgeçip dağılmışlardı.

Tartışmaya neden olan dans gösterisi bugün gerçekleştirildi. Samsun Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda yapılan etkinliğe, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Raci Evren, Okul Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Okul Aile Birliği Başkanı Emine Tosun, eski mezunlar, veliler ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, "Son 59 yılda Samsun'un yükselen bir değeri olarak öne çıkan son derece köklü, öncü ve lider bir kurum olma özelliğini muhafaza etmiş sosyal, sportif, kültürel ve akademik anlamda çok önemli çalışmalara imza atmış, Avrupa Birliği ve TÜBİTAK projeleriyle Samsun'un ve bölgenin medarı iftiharı olmuş, bugüne denk yaklaşık 10 bine yakın nitelikli mezun vererek, Samsun'un ekonomisine ve işgücüne büyük katkıda bulunmuş lisemizde sizlerle birlikte olmaktan mutluyum" dedi.
MEHMET AKİF'LE CEVAP VERELİM....

Kızımın Örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne...

Acırım Tükrüğe Billahi,Tükürsem Yüzüne!

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.