SAMSUN YAZARLAR DERNEĞİNDEN 'KİTAP BANKASI' PROJESİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 10 Aralık 2019 21:11
SAMSUN YAZARLAR DERNEĞİNDEN 'KİTAP BANKASI' PROJESİ
2005 Yılında kurulan ve başarılı kültürel faaliyetleriyle dikkat çeken Samsun Yazarlar Derneği kurduğu 'Kitap Bankası' ile derneğe bağışlanan kitapları ihtiyaç sahibi okul, kütüphane ve ilgililerle buluşturacak.
SAMSUN YAZARLAR DERNEĞİNDEN 'KİTAP BANKASI' PROJESİ

2005 Yılında kurulan ve başarılı kültürel faaliyetleriyle dikkat çeken Samsun Yazarlar Derneği kurduğu 'Kitap Bankası' ile derneğe bağışlanan kitapları ihtiyaç sahibi okul, kütüphane ve ilgililerle buluşturacak. 

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven yaptığı açıklamada:
 
" Son yıllarda önemli sayıda kitabın geri dönüşüme giderek ziyan olduğunu görüyoruz. Geri dönüşüme giden sıradan kağıt değil, birer edebiyat ve tarih eseridir. Dolayısıyla tarihin kaybolup gitmesine gönlümüz razı değildir. Kitap bağışçılarımızın derneğimize bağışladığı kitapları  ihtiyaç sahibi okul, kütüphane ve ilgililerle buluşturmayı hedefliyoruz. Önceki yıllarda buna benzer faaliyeti başarıyla yürüttük. Şimdi ise kurduğumuz kitap bankası projemiz ile bu faaliyeti sürdürmeyi planladık. 

15 yıllık tecrübemizi paylaşmak istiyoruz. Kitaplarınız sizden sonra da yaşasın.
Bağışladığınız kitapları ihtiyaç sahiplerine biz ulaştırıyoruz. Kitaplarını bağışlamak isteyen bağışçılarımızın kitaplarını verdikleri adresten bizzat kendimiz alıyoruz. Kitaplar yaşamalı ve yaşatılmalıdır. Bağışta bulunacak bağışçılarımıza şimdiden teşekkür ediyorum" diyerek konuştu.  

KİTAP BAĞIŞI İÇİN 

İrtibat Tel: 0532 727 95 04
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.