• İHSANBAŞKAN

Samsun Yağlı Güreşlerle Coşacak

SPOR Haber Girişi : 12 Mayıs 2017 23:03
Samsun Yağlı Güreşlerle Coşacak
Türk Güreşinin Sembolü Yaşar Doğu'nun memleketi Samsun'da yağlı güreş heyecan ve coşkusu yaşanacak
 Türk Güreşinin Sembolü Yaşar Doğu'nun memleketi Samsun'da yağlı güreş heyecan ve coşkusu yaşanacak

Samsun Din Görevlileri Derneği Başkanı Nuh Can, bu sene 21.si yapılacak olan Samsun Yağlı Güreş Müsabakalarına bütün güreş sever Samsunluları davet etti. 

Ata sporu güreşi yaşatmak için her yıl tertip ettikleri yağlı güreş müsabakalarının bu yıl da 13 Mayıs'ta Samsun Doğu Park'ta gerçekleştirileceğini de kaydeden Samsun Din Görevlileri Dernek Başkanı Nuh Can, ata sporu yağlı güreşlerin yaşatılabilmesi için her yıl düzenlenen güreş müsabakalarına 700 güreşçinin katılacağını belirterek,Türk Güreşinin Sembolü Yaşar Doğu'nun memleketi Samsun'da güreş müsabakalarını izlemenin daha başka bir zevki ve anlamı olacağını sözlerine ekledi.


 Samsun Din Görevlileri Derneği Başkanı Nuh Can, Cumartesi günü Samsun Doğu Park'ta saat 09.00'da başlayacak olan yağlı güreş müsabakalarına bütün güreş severlerin destek vermelerini istedi. 


Samsun Din görevlileri Yağlı Güreş müsabakaları her yıl belediyelerin ve özel kuruluşların sponsorluğunda gerçekleştiriliyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.