SAMSUN VALİSİNE ÖVGÜ YAĞIYOR

SAMSUN HABER Haber Girişi : 28 Eylül 2019 23:38
 SAMSUN VALİSİNE ÖVGÜ YAĞIYOR
Samsun Valisi haber vermeden şehrin cadde ve sokaklarını gezerek vatandaşla görüşüp esnafları ziyaret ediyor. Onlarla sohbet ederek gönüllerine giriyor.

 SAMSUN VALİSİNE ÖVGÜ YAĞIYOR


Samsun Valisi haber vermeden şehrin cadde ve sokaklarını gezerek vatandaşla görüşüp esnafları ziyaret ediyor. Onlarla sohbet ederek gönüllerine giriyor.


Bu ziyaretlerden birisinde Yazar ve TV. Programcısı Sami Kesmen son derece memnuniyet duyduğunu ifade ederek duygularını sosyal medyaya taşıdığı görüldü. 


İşte o yazı.


ÖZLEMİNİ ÇEKTİĞİMİZ İDARECİ Sayın Valimiz Osman KAYMAK 


Halkımızın özlemini çektiği idareciler görmekten vatandaş olarak mutlu oluyoruz. Ceberrut devlet anlayışından şefkatli devlet yaklaşımına geçiş sağladı ülkemiz. Geçmiş dönemlerde Vali Sayın Recep YAZICIOĞLU'nu örnek göstererek, halk adamı idarecinin tarifini yapıyordu milletimiz, böylece de özlemlerini belirtip, bildiriyorlardı yetkililere karşılaştıklarında. İşte ! Tam da özlemini çektiğimiz örnek bir idareci var şimdi Samsun'da. Sayın Valimizi Samsun'umuza atandığı günden beri tanıyorum. Bir kaç defa da programıma davet ettim, hiç tereddüt etmeden ve yoğun mesaisini bölerek programıma konuk oldu. Samsun'u ve Samsun'un sorunlarını konuştuk. Yaklaşımıyla, davranışlarıyla, ilişkileriyle, yürüyüşüyle, tokalaşmasıyla, giyim/kuşamı ile tam bir halk adamı olan sayın Valimiz Osman Kaymak beyi; bir vatandaş, televizyoncu, köşe yazarı, toplum adamı ilahiyatçı olarak gönülden ve derinden kutluyorum. Bugün kendileriyle, sıradan bir vatandaş gibi halk arasında yürürken karşılaştım. Büyük bir muhabbetle yanımdaki misafirimle ve benimle tokalaştı, hasbihâl ettik. Ben bir vatandaş olarak kendilerine hâl/hatır sormaya fırsat kalmadan, Hz. Ömer misali kendileri bize hâl/hatır sordular. Ben kendilerine çay ikramı teklifimi yapmaya fırsat kalmadan, geçelim büronuzda bir kahve içelim dediler. Devletin millete hizmeti, idarecisinin halkına hürmet ve muhabbetiyle ölçülür. Bir anadolu evladı olan sayın Valimiz Osman Kaymak bey, tam bir anadolu insanı gibi halkın arasında yaşıyor. Çok defa buna şahit oldum ama bugün hem şahit oldum hem çok duygulanarak, ülkemizin geldiği bu nokta açısından şükrettim. Sayın Valim ! Samsun halkı adına size şükranlarımızı arz ederiz. Çalışmalarınızda başarılar dileriz. Siz, bizim aramızda olduğunuz müddetçe bizler de sizin yanınızdayız. Ortaya koydugunuz yaklaşım devam ettiği müddetçe bu milleti devletinden kimse soğutamayacaktır. Geliştirdiğiniz tavır ve ortaya koyduğunuz hizmet anlayışıyla, Peygamberimizin mahşer günü gölgelenecek olan istisnai guruplardan biri olan "Amir" olarak aşr olacaksınız. Allah c.c. yolunuzu açık, hizmetinizi daim eylesin.

Yazan: Sami Kesmen

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.