SAMSUN VALİSİ DR. ZÜLKİF DAĞLI'NIN BABALAR GÜNÜ MESAJI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 21 Haziran 2020 08:06
SAMSUN VALİSİ DR. ZÜLKİF DAĞLI'NIN BABALAR GÜNÜ MESAJI
Samsun Valisi Dr. Zülkif DAĞLI' Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Samsun Valisi Dr. Zülkif DAĞLI Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı


"Ailesinin huzuru ve güveni için her türlü fedakârlığa göğüs geren, aile mutluluğunu kendi mutluluğu sayan babalar, evlatlarının geleceğe güvenle bakması uğruna her şartta özveri göstermekte, bu gayretleri ile övgü ve saygıların en güzelini hak etmektedirler.

 

Bu nedenle, evlatlarının doğumundan yetişmesine kadar daima en büyük yardımcı ve yol gösterici olan, varlıkları ile güven veren babalarımızın üzerimizdeki hakkını ödeyebilmemiz mümkün değildir.

 

Ömrümüzün her anında; en zor ve en meşakkatli günlerde desteğini esirgemeyerek vakur duruşlarıyla bizleri onurlandıran babalarımıza saygımızı sadece bu özel günlerde değil, her daim en anlamlı şekilde göstermeliyiz.

 

Bu fedakârlıklar karşısında babalarımızın bizden tek bir beklentisi vardır; Devletine ve milletine bağlı, toplumumuza yararlı bireyler olarak bu saygı ve hoşgörüyü gelecek nesillere aktarabilmemizdir. Bu haklı bekleyişi karşılayabilmek adına var gücümüzle çalışmalıyız.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, başta büyük emekler ile yetiştirdikleri değerli evlatlarını vatanımız için feda eden aziz şehitlerimizin babaları olmak üzere, tüm babalarımızın gününü kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum"


                                                               Dr. Zülkif DAĞLI

                                                               Samsun Valisi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.