• İHSANBAŞKAN

SAMSUN TÜRKİYE'NİN CAZİBE MERKEZİ OLACAK

SAMSUN HABER Haber Girişi : 11 Mayıs 2020 13:47
SAMSUN TÜRKİYE'NİN CAZİBE MERKEZİ OLACAK
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’a kente yapılacak projelerle ilgili bilgi verdi.

Samsun projelerle şahlanacak, Türkiye’nin cazibe merkezi olacak

 

Başkan Demir : Kaliteli ve çağdaş yaşam herkesin hakkı

 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’a kente yapılacak projelerle ilgili bilgi verdi. “Kaliteli ve çağdaş yaşam herkesin hakkı” mottosu ile hareket ettiklerini ifade eden Başkan Mustafa Demir, “Projelerimizle Samsun şahlanacak ve Türkiye’nin cazibe merkezi olacak” dedi.


Başlama aşamasında olan kentsel dönüşüm, minibüs terminali, merkez ve ilçelere yapılacak otopark projeleri başta olmak üzere bir çok çalışma ile ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Genel Sekreter Yardımcıları Şenol Yıldız, Zennube Albayrak ile Ali Seyfi Küçükgöncü katıldı.

 

Büyükşehir Belediyesi tarafından 2019-2024 yılları arasında yapılacak yaklaşık 30 proje ile ilgili bilgi paylaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun’un projelerle şahlanacağını ve Türkiye’nin cazibe merkezi olacağını dile getirdi. Samsun’un çok güzel bir coğrafyaya sahip olduğunun altını çizen Başkan Demir, “Kentsel dönüşümden turizme, kültür ve sanata kadar birçok alanda şehrimizin ön plana çıkması için gerekli adımları atıyoruz.  Kaliteli ve çağdaş yaşam herkesin hakkı” ifadelerini kullandı.



Samsun’un doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine kadar yapılacak tüm yatırımları ilgiyle dinleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, bu konuda yapılacak tüm projelere katkı vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.