SAMSUN TANITIM GÜNLERİNDE İLKADIM STANDINA İLGİ

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 18 Eylül 2014 20:34
SAMSUN TANITIM GÜNLERİNDE İLKADIM STANDINA İLGİ
Ankara Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen Başkent Tanıtım Günlerinin açılışı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

İLKADIM STANDINDA CUMHURBAŞKANI SÜPRİZİ

Ankara Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen Başkent Tanıtım Günlerinin açılışı  yoğun katılımla gerçekleştirildi.

GENİŞ KATILIMLI AÇILIŞ

Samsun Valiliği, Ankara  Dernekler Federasyonu , İlçe Kaymakamlıkları ve İlçe  Belediyeleri işbirliği ile 18-21 Eylül tarihlerinde  Atatürk Kültür Merkezinde 4 gün boyunca devam edecek olan Başkent Tanıtım Günleri Gençlik ve Spor Bakanı ve Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, OMÜ Rektörü Hüseyin Akan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül'ün yanı sıra çok sayıda bürokratların katılımı ile yapıldı.   

SAMSUN'UN TANITIMI ÖNEMLİ

Samsun Tanıtım Günleri açılışı sonrası konuşma yapan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ankara'da yapılan Samsun tanıtım günlerinin Ankara'da yaşayan Samsunluların aidiyet duygusunun geliştirilmesi, birlik ve beraberliğin sağlanmasında önemli bir görev ifa ettiğini kaydetti. Bakan Kılıç, Ankara'da ilerleyen yıllarda da bu tür buluşmaların ve tanıtım organizasyonların daha güçlü bir şekilde devam ettirilmesinin faydalı olacağını kaydetti.

CUMHURBAŞKANINA ÖZEL HEDİYE

Ankara'da yapılan Samsun Tanıtım Günlerine katılarak stand açan İlkadım Belediyesi, Samsunlu Sanatçı ve Heykeltraş Ersan Yüksel tarafından hazırlanan 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hiperalist silikonla balmumu heykeli görücüye çıkartıldı. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye edilmek üzere Samsunlu Sanatçı'ya yaptırılan heykel ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.   
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.