• İHSANBAŞKAN

SAMSUN SHERATON OTELE TEPKİ YAĞIYOR

SAMSUN HABER Haber Girişi : 22 Haziran 2019 17:02
SAMSUN SHERATON OTELE  TEPKİ YAĞIYOR
Eğitim Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Hamdi Yıldız, Shreton Otelinde gerçekleştirilen Samsun Gençlik Festivalini eleştirdi.

SAMSUN SHERATON OTELE  TEPKİ YAĞIYOR


REZALETE DUR DEYİN İLERİ GİTMEYİN


Eğitim Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Hamdi Yıldız, Shreton Otelinde gerçekleştirilen Samsun Gençlik Festivalini eleştirdi. Çocuk ve gençlerin otel önünde akollü içki tükettiğini iddia eden Yıldız, bu rezaletin sonlandırılmasını istedi.


Festival organizatörleri ve otel yetkililerini kınayan Yıldız, ”Samsunumuzda Shreton Otelin Önünde hicapla baktığımız gördüğümüz manzaranın müsebbiplerini bu rezaleti bir an önce sonlandırmaya davet ediyoruz.15-20 yaş grubundaki çocuk ve gençlerin ellerinde alkollü içecekler ile Sheraton otel önünde olmalarına sebep olan (sözde eğlence) organizetörlerini, müsade eden Sheraton otel yetkililerini esefle kınıyorum.”dedi.


Sosyal medya üzerinden festivalle ilgili eleştirilerde bulunan Yıldız, herkesin üzerinde vebal olduğunu dile getirdi. Yıldız,”Çocuk yaştaki gençlerimizin özgürlük ve eğlence adı altında alkol ile uyuşturucu ile buluşturulmasına vesile olan bu tür organizasyonlar ile geleceğimiz olan gençler ellerimizin arasından maalesef kayıp gitmekte. Hepimizin üzerinde vebal var.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.