• İHSANBAŞKAN

SAMSUN ÖZEL BİL KOLEJİ YAPTIĞI TEKLİFLE DUYGULANDIRDI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 31 Mayıs 2020 22:32
SAMSUN ÖZEL BİL KOLEJİ YAPTIĞI TEKLİFLE DUYGULANDIRDI
Samsun Özel Bil Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan Facebook sayfasında anlamlı olduğu kadar duygulandıran bir paylaşımda bulundu.
Diyarbakır'da görevi başında şehit edilen polis memurumuz Atakan Arslanın naaşı memleketi Salıpazarında toprağa verildi. 

Bu arada Samsun Özel Bil Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan Facebook sayfasında anlamlı olduğu kadar duygulandıran bir paylaşımda bulundu. 

Arslan gösteriş ve reklama girmesinden endişe ettiği paylaşımında okulun ismini vermeden hepimizin her zaman yapabileceği bir şeyi vardır. Şehidimizin evladı bizimde evlatlarımızdır. Eğer ailesi kabul ederse özel okulumuzda tam burslu olarak okutmayı taahhüt ediyorum dedi.

Turan Arslanın paylaşımı şöyle: 

"Diyarbakır'da hainlerin arkadan vurarak Şehit ettikleri kardeşimizin küçük evladı bizim evladımızdır şayet ailesi kabul ederse samsunda özel okulumuzda tam burslu olarak okutmayı ediyorum anaokulundan liseye kadar
(Lütfen reklam olarak algılanmasın)
Şehitlerimize minnettarız
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah Allah sabırlar versin
Reklam olmasın diye okul ismi vermedim"

Mütevazı ve samimi bir kişiliğe sahip olan Turan Arslanın bu paylaşımı okuyanları duygulandırdığı görüldü. 

Talep ettikleri takdirde Şehit Polisimizin evlatları Özel Bil Kolejinde okuyabilecekler. 

SAMSUN YAZARLAR DERNEĞİNDEN DESTEK GELDİ

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven; 

"Bu paylaşım Samsun Bil Okulları Yön. Kurl. Başkanı kıymetli dostum mütevazı insan Turan Arslan'a aittir. Ben Turan Arslanın samimiyet ve mütevazılığına şahidim. Kendine yakışanı yapmıştır. Kefilim. Allah razı olsun. Kendisini tebrik ediyorum."

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.