• İHSANBAŞKAN

Samsun Milletvekili Tülay Bakır'dan engellilere sandalye

GÜNDEM Haber Girişi : 25 Ekim 2014 19:37
Samsun Milletvekili Tülay Bakır'dan engellilere sandalye
AK Parti Samsun Milletvekili Prof. Dr. Tülay Bakır, engelliler için satın aldığı 200 tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

200 ENGELLİYE TEKERLEKLİ SANDALYE YE KAVUŞTU


AK PARTİ Samsun Milletvekili Prof. Dr. Tülay Bakır, engelliler için satın aldığı 200 tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

Törende açılış konuşmasını yapan KEF Başkanı Selman Saruhan, "Engellilik bir tercih meselesi değildir. Kimse bu tekerlekli sandalyeye oturmak istemez. Biz bir çalıştay yaptık. Çalıştay neticesinde öne çıkan sorunlardan bir tanesi eğitim. Eğitimi biz yıllarca engelliye verdik ama aile ve topluma vermedik. Burada yanlış yaptığımızı gördük. Eğitimi hem aileye her topluma vermemiz gerektiği kanısına vardık" dedi.
 
Atakum Belediyesi Tuğra Düğün Salonu'nda düzenlenen tekerlekli sandalye dağıtımına AK Parti Samsun Milletvekili Prof. Dr. Tülay Bakır, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Karadeniz Engelliler Federasyonu (KEF) Başkanı Selman Saruhan, Atakum Kent Konseyi Başkanı ve OMÜ Rektör Danışmanı Doç. Dr. Bekir Şişman, çok sayıda engelli derneği, üyeleri ve engelli yakınları katıldı. 
MİLLETVEKİLİ TÜLAY BAKIR, BELEDİYE BAŞKANLARI İSHAK TAŞÇI VE ERDOĞAN TOK ENGELLER OLMASIN DİYEREK ENGELLİ SANDALYESİNE OTURDULAR
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.