SAMSUN'LULAR KOCAELİ'NDE KEŞKEK ŞÖLENİNDE BULUŞTU

SAMSUN HABER Haber Girişi : 16 Eylül 2018 17:38
SAMSUN'LULAR KOCAELİ'NDE KEŞKEK ŞÖLENİNDE BULUŞTU
Samsun Kocaeli Derneklerinin düzenlediği 'Keşkek Şöleni Samsunluları biraraya getirdi' Şölen programı çerçevesinde çeşitli eğlenceler tertiplenirken Samsunlu sanatçılardan Samsunlu Fehmi, Hüseyin Şimşek, Şeyda Karadeniz de sahne alarak şarkı ve türkülerin

SAMSUN KOCAELİ DERNEKLER FEDERASYONUNDAN DEV ETKİNLİK..

SAMSUNLULAR KOCAELİNDE DÜZENLEN KEŞKEK ŞÖLENİNDE BULUŞTU.


Samsun Kocaeli Derneklerinin düzenlediği 'Keşkek Şöleni Samsunluları biraraya getirdi' Şölen programı çerçevesinde çeşitli eğlenceler tertiplenirken Samsunlu sanatçılardan Samsunlu Fehmi, Hüseyin Şimşek, Şeyda Karadeniz de sahne alarak şarkı ve türkülerini seslendirdi.

SARICAOĞLU: BİZ HEP BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ. ARANIZDA BULUNMANIN GURURUNU YAŞIYORUM

Keşkek şölenine Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'da katılarak bir konuşma yaptı. Sarıcaoğlu hemşeri derneklerini önemsediklerine vurgu yaparak bir bir bütünüz. Her alanda bu gücümüzü göstermeye devam edeceğiz. Bugün burada gördüğüm bu tablodan büyük gurur duydum. Gelişen ve değişen Kavak'ta sizin de imzanız vardır diyerek konuştu. Samsunluların Kavak Belediye Başkanına yoğun ilgi gösterdikleri görüldü.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.