SAMSUN İMAM HATİP LİSESİ MEZUNLARI BULUŞTU

SAMSUN HABER Haber Girişi : 14 Ağustos 2019 19:52
SAMSUN İMAM HATİP LİSESİ MEZUNLARI BULUŞTU
Samsun İmam Hatip Lisesi Mezunları Pilav Gününde biraraya gelerek hasret giderdi. Çok sayıda mezunun katıldığı Pilav Gününe Öğretmenler de katıldı. Samsun Anadolu İmam Hatip Lisesi Bahçesinde gerçekleşen buluşma duygulu ve anlamlı görüntülere de sahne old
SAMSUN İMAM HATİP LİSESİ MEZUNLARI BULUŞTU 

Samsun İmam Hatip Lisesi Mezunları Pilav Gününde biraraya gelerek hasret giderdi. Çok sayıda mezunun katıldığı Pilav Gününe Öğretmenler de yer aldı. Samsun Anadolu İmam Hatip Lisesi Bahçesinde gerçekleşen buluşma duygulu ve anlamlı görüntülere de sahne oldu.  

Samsun İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği (SAMİMDER) tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen Pilav gününde konuşan Dernek Başkanı Mehmet Kozal: " Maksadımız İmam Hatip Lisesi Mezunlarımızın hiç olmazsa yılda bir kez biraraya getirerek birbirlerini unutmamalarını ve hasret gidermeleri sağlamaktır. Bu yıl Bayram günlerine denk getirerek bayramlaşma programını da icra etmiş olduk. Kardeşlik havasında geçen bu anlamlı buluşma hepimizi mutlu etmiştir. Katılan tüm davetlilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu arada derneğimize üye olamamış mezunlarımızı üye olmaya davet ediyorum. Biz büyük bir aileyiz" diyerek konuştu.

Mezunlardan uzun yıllar birbirini görememiş olanlar arasında duygulu anların da yaşandığı gürüldü. Davetliler Pilav Gününü düzenleyen SAMİMDER'e katkılarından dolayı teşekkür ettiler. 

samsunbülten.com
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.