SAMSUN İMAM HATİP LİSESİ MEZUNLARI BULUŞMASI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 08 Ağustos 2019 20:55
SAMSUN İMAM HATİP LİSESİ MEZUNLARI BULUŞMASI
Samsun İmam Hatip Lisesi Mezunları SAMİMDER'in Geleneksel olarak düzenlediği Pilav Gününde bir araya gelecek. 14 Ağustos Çarşamba günü Saat 16.00'da (Bayramın 4. Günü) Samsun Anadolu İmam Hatip Lisesinin bahçesinde gerçekleşecek olan Pilav Gününde Bayraml
SAMSUN İMAM HATİP LİSESİ MEZUNLARI PİLAV GÜNÜNDE TOPLANIYOR

Samsun İmam Hatip Lisesi Mezunları SAMİMDER'in Geleneksel olarak düzenlediği Pilav Gününde bir araya gelecek. 14 Ağustos 2019 Çarşamba günü Saat 16.00'da (Bayramın 4. Günü) Samsun Anadolu İmam Hatip Lisesinin bahçesinde gerçekleşecek olan Pilav Gününde Bayramlaşma Programı da yapılacak. 

Samsun İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği SAMİMDER Başkanı Mehmet Kozal Pilav Gününü geleneksel hale getirdiklerini ifade ederek: "Bu yıl toplanma günümüzü Bayramla birleştirdik. Bayram münasebetiyle çok sayıda mezunumuzun memleketimizde olacağını biliyoruz. Hem Bayramlaşma yapacağız, hem de her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz Pilav Günü etkinliğimizi  yerine getireceğiz. Bu özel günümüze tüm İmam Hatip Mezunlarımız ve İmam Hatiplere gönül veren gönül dostlarımız davetlidir. Bu yıl katılımın daha çok olacağını düşünüyorum" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.