SAMSUN BİL KOLEJİNDE MEZUNİYET SEVİNCİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 14 Haziran 2019 12:46
SAMSUN BİL KOLEJİNDE MEZUNİYET SEVİNCİ
Samsunun etkin yetkin özgün ve kurumsal özel eğitim kurumlarından birisi olan Bil Koleji Öğrencileri kep giyme töreni ile mezuniyet sevinci yaşadılar.
SAMSUN BİL KOLEJİNDE MEZUNİYET SEVİNCİ

Samsunun etkin yetkin özgün ve kurumsal özel eğitim kurumlarından birisi olan Bil Koleji Öğrencileri kep giyme töreni ile mezuniyet sevinci yaşadılar.

 Bil Koleji Samsun Kampüsü Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise Mezunları düzenlenen Kep Töreninde heyecanlı ve duygusal anlar yaşadılar. 

Törende  Bayrak ve flama devir teslimleri de  yapıldı. Oluşturulan mezuniyet kütüğüne isimler çakıldı , kepler atıldı, konfetiler patladı bazı öğrenci ve velilerin sevinç gözyaşları döktüğü görüldü.

Samsun Bil Koleji Kampüsü Yönetim kurulu Başkanı Turan Arslan: " Bu mutluluk bize yeter. Öğrencilerimizle birlikte aynı sevinç ve mutluluğu yaşadık. Bu gurur hepimizdir. Her zaman söylüyoruz biz büyük bir aileyiz. Başarılarımızı hep birlikte sürdürmeye devam edeceğiz. Mezun olan öğrencilerimize başarılarının devamını diliyorum" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.