SAMSUN BİL KOLEJİ ŞİİR VE RESİM DALINDA ÖDÜL ALDI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 06 Mayıs 2019 21:02
SAMSUN BİL KOLEJİ ŞİİR VE RESİM DALINDA ÖDÜL ALDI
2019 Yaya Öncelikli Trafik Yılı kapsamında"Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” sloganıyla gerçekleştirilen şiir yarışmasında 1. olan Samsun Bil Koleji 6/C sınıfı öğrencisi Kayra Koç ve resim yarışmasında 3. olan 4/C sınıfı öğrencisi Azra İrem Özer ödül ald
SAMSUN BİL KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ ŞİİR VE RESİM DALLARINDA ÖDÜL ALDI


2019 Yaya Öncelikli Trafik Yılı kapsamında “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” sloganıyla gerçekleştirilen şiir yarışmasında 1. olan Samsun Bil Koleji 6/C sınıfı öğrencisi Kayra Koç ve resim yarışmasında 3. olan 4/C sınıfı öğrencisi Azra İrem Özer, Samsun İl Emniyet Müdürlüğünün gerçekleştirdiği törende ödüllerini aldılar.

Trafik konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine Vali Osman Kaymak ve protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi. 

Ödül töreninin ardından okullar arası ‘trafik’ konulu şiir yarışması dalında birinci olan Samsun Bil Okulları Orta Okulu öğrencisi Kayra Koç, ‘Yol Verin’ adlı şiirini okudu.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.