SAMSUN BİL KOLEJİ KURTULUŞ YOLUNDAN HAVZA'YA GİTTİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 17 Mayıs 2019 17:35
SAMSUN BİL KOLEJİ KURTULUŞ YOLUNDAN HAVZA'YA GİTTİ
Samsunun etkin ve yetkin önde gelen özel eğitim kurumlarından Samsun Bil Koleji bir ilke daha imza atarak Kurtuluşun 100. yılı programları çerçevesinde Atatürk'ün Samsundan Havzaya gittiği yol güzergahından Havzaya gittiler.
SAMSUN BİL KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ KURTULUŞ YOLUNDAN HAVZA'YA GİTTİLER

Samsunun etkin ve yetkin önde gelen özel eğitim kurumlarından Samsun Bil Koleji bir ilke daha imza atarak Kurtuluşun 100. yılı programları çerçevesinde Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'dan Havza'ya gittiği yol güzergahından Havza'ya gittiler.

Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıktığı Tütün İskelesinden başlayan gezi Gazi Müzesini ziyaret ederek başladı. Buradan Badıllı Köyüne geçen öğrenciler daha sonra Mamurdağı üzerinden Kavak'a geçtiler. Öğrenciler program gereği Kavak'tan Havza'ya giderek Atatürk'ün kaldığı evi ziyaret ettiler. Rehber öğretmenler eşliğinde gerçekleşen programda öğrencilere önemli noktalarda bilgiler verildi. 

Samsun Bil Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan; "Öğrencilerimiz rehber öğretmenlerimizin eşliğinde Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'dan başlayıp Havza'ya kadar gittiği yol güzergahında bir yolculuk gerçekleştirdi. Kurtuluşun 100. yılında gerçekleşen bu yolculuktan dolayı hem öğrencilerimiz mutlu oldu hem de biz okul olarak gurur duyduk. Okul olarak bir ilki gerçekleştirmenin sevincini yaşadık" diyerek konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.