Samsun BEM BİR-SEN'in Geleneksel İftar Yemeğinde buluştu

SAMSUN HABER Haber Girişi : 28 Haziran 2016 03:24
Samsun BEM BİR-SEN'in Geleneksel İftar Yemeğinde buluştu
Belediye ve Özel İdare Çalışanları Sendikası (BEM BİR-SEN) Samsun Şubesi Geleneksel İftar yemeği düzenledi.

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Sendikası (BEM BİR-SEN) Samsun Şubesi Geleneksel İftar yemeği düzenledi.


Samsun Büyükşehir Anakent Sosyal tesislerinde düzenlenen yemeğe Genel Başkan Yardımcısı Recayi Karslı'nın yanısıra BEM BİR-SEN Yönetim Kurulu Üyeleri, Samsun  İl merkezi ve ilçelerden bine yakın üye ve davetli katıldı.


İftar yemeğinde ayrıca Memur-Sen'e bağlı Sendika temsilcileri, Kavak Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karagöz ve Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven, STK Temsilcileri ve Basın mensupları da yer aldı. 


Davette Genel Başkan Yardımcısı Recayi Karslı ve Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever birer konuşma yaptı.


Sever; Biz büyük bir aileyiz

Samsun Şube Başkanı Nurettin Sever konuşmasında yetkili sendika olarak üyeleriyle bir aile gibi olduklarına vurgu yaparak; 'Bugüne kadar haklı olduğumuz bütün sahalarda haklarımızı almanın mücadelesini verdik. İnandık azmettik ve kazandık. Elde ettiğimiz kazanımlarla çalışanlarımızın güvenini sağladık. Geleneksel hale getirdiğimiz iftar sofralarımızdan birini daha yine sizlerin yoğun katılımlarıyla gerçekleştiriyoruz. Buradaki tablo bu güvenin eseridir. BEM BİR-SEN bugüne kadar hep yanınızda oldu bundan böyle de yanınızda olacaktır. Birlikte başladığımız bu yürüyüşümüze  aynı inanç ve güvenle devam etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bize bu gururu yaşatan başta üyelerimize ve çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.


Karslı; 'BEM BİR-SEN huzur ve güvenin teminatıdır'

Daha sonra kürsüye gelen BEM BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Recayi Karslı'da Samsun'un Türkiye'nin termometresi olduğuna değinerek ; " Bu akşam burada gördüğüm tablo sizleri olduğu kadar beni de gururlandırdı. Sizin varlığınız bize bir kez daha doğru yolda olduğumuzu  gösterdi. Emin ellerde güvenle yolumuza devam ediyoruz. BEM BİR-SEN üyelerimizin ve ülkemizin de huzur kaynağıdır yarınlarımızın teminatıdır' diyerek konuştu.


Davetliler daha sonra hatıra resmi çektirdiler. 


İftar programından sonra Canik Belediyesi  Meşe Tesislerinde yapılan sohbet ve sahur yemeğine BEM BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Recayi Karslı, Şube Başkanı Nurettin Sever, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Belediye Başkan Yardımcıları Alican Usta, Ahmet Haşim, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.