• İHSANBAŞKAN

Şahin; 'Bir siyasetçi 700 bin liralık bir saat alamaz kardeşim'

SİYASET Haber Girişi : 22 Ocak 2015 00:34
Şahin; 'Bir siyasetçi  700 bin liralık bir saat alamaz kardeşim'
Kusura bakmasın bu eski Bakan arkadaşlarımız. Dobra dobra ve AK Parti'nin Genel Başkanvekili olarak konuşuyorum. Bir siyasetçi asgari ücretin daha yeni bin liraya çıktığı bir ülkede 700 bin liralık bir saat alamaz kardeşim.
 ŞAHİN DOBRA KONUŞTU
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin, Zafer Çağlayan ve Egemen Bağış için yapılan oylamada AK Parti'nin verdiği fireye dair çarpıcı itiraflarda bulundu. Şahin, AK Parti gurubundaki firenin üç eski Bakan'a ders vermek için ortaya çıktığını söyledi. Eski Bakan Zafer Çağlayan'ın 700 bin liralık saati nedeniyle tepki oyları aldığını iddia eden Şahin "bir siyasetçi asgari ücretin daha yeni bin liraya çıktığı bir ülkede 700 bin liralık bir saat alamaz kardeşim. 700 bin liralık bir saati kolunda taşıyamaz." dedi. Böyle bir davranışın etik olmadığını kaydeden Şahin, Egemen Bağış için de çarpıcı ifadeler kullandı. Bağış'ın internete düşen tapelerinde Bakara suresi ile dalga geçtiği iddiasına göndermede bulunan Şahin "Kuran-ı Kerim'in bir suresi ile ilgili konuşmalarının hala milletvekillerinin içinde bir sızı olduğunu biliyorum" dedi. İşte Şahin'in canlı yayındaki açıklamalarından satır başları: 
7OO BİN LİRALIK SAATİ KOLUNDA TAŞIYAMAZ! 
Kusura bakmasın bu eski Bakan arkadaşlarımız. Dobra dobra ve AK Parti'nin Genel Başkanvekili olarak konuşuyorum. Bir siyasetçi asgari ücretin daha yeni bin liraya çıktığı bir ülkede 700 bin liralık bir saat alamaz kardeşim. 700 bin liralık bir saati kolunda taşıyamaz. Bu siyasi etik açıdan çok yanlış bir davranıştır. 20-30-40 arkadaşımızın bu nedenle bir tepki oyu kullanarak bu şekilde davrandığını düşünüyorum. 
EGEMEN BAĞIŞ'IN BAKARA TAPESİ "HALA BİR SIZI" 
Bir diğer arkadaşımızın ise internette yayınlanan konuşmaları var. Kuran-ı Kerim'in bir suresi ile ilgili konuşmalarının hala milletvekillerinin içinde bir sızı olduğunu biliyorum. Gittiğimde konuşuyoruz. Buna bir tepkidir. 
ÜÇ ESKİ BAKAN'A DERS VERMEK İSTEDİLER 
Bu arkadaşlarımızın da gerekli sonucu çıkartması gerekiyor. Üç eski Bakan arkadaşımızdan farklı olarak herhangi bir sorumluluğu olmadığı geniş şekilde kabul göre Erdoğan Bayraktar için 288 oy kullanıldı. Yoksa vekiller aynı tavırlarına devam ederlerdi. Üç eski bakan arkadaşımıza bazı kişisel kusurları zaafları ve etik olmayan davranışları nedeniyle bir ders vermek amacıyla bu şekilde davranıldığını düşünüyorum.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.