• İHSANBAŞKAN

REŞADİYE MAHALLESİ MUHTARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 15 Temmuz 2020 13:37
REŞADİYE  MAHALLESİ MUHTARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ
Samsunun İlkadım İlçesi Reşadiye Mahallesi Muhtarı Satılmış Kurt kendinden engelli yolu talebinde bulunan engelli vatandaşı kırmayıp evine ulaşabilmesi için demir köprü yaptırdı.

Samsunun İlkadım İlçesi Reşadiye Mahallesi Muhtarı Satılmış Kurt kendinden engelli yolu talebinde bulunan engelli vatandaşı kırmayıp evine ulaşabilmesi için demir köprü  yaptırdı.


İlkadım İlçesi Reşadiye Mahallesi Muhtarı Satılmış Kurt: "Mahalle Sakinimin isteği üzerine engelli yolu yaptırdım. Büyük mutluluk duydum. Engelli vatandaşımız artık evine kolayca girebilecek. Daha önce büyük zorluklar yaşıyordu. Engellilere destek olursak engelleri birlikte aşabiliriz." diyerek konuştu.

Satılmış Kurt: "Engelli insanlara saygı, insanlığa saygıdır. İlkadım belediyesi ve ekibine teşekkür ederim saygılarımla" diyerek İlkadım Belediyesine de teşekkür etti. 


Çalışkanlığı ile göz dolduran muhtar Satılmış Kurt sosyal duyarlılığı nedeniyle daha önce yılın muhtarı olarak Samsun Yazarlar Derneği tarafından ödüle layık görülmüştü. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.