PEKİ SEN NE AYAKSIN ADNAN

GÜNDEM Haber Girişi : 19 Nisan 2014 21:45
PEKİ SEN NE AYAKSIN ADNAN
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Adnan Oktar ve Kedicikleri için "Kendilerine kedicik medicik deyip ticaret yapıyorlar. Yuvalar yıkılıyor. İslama zarar veriyorlar" diyerek sert bir eleştiride bulunmuştu.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Adnan Oktar'a ve 'kedicik'lerine tepki gösterdi. Arınç, "Televizyonlarda izliyoruz. Çevresindekilerle hahaha-hihihili, inşallah maşallahlar, kedicikler. Bunlar da bir şey yaptıklarını zannediyor. İslam, iman, Kur'an, edep, fazilet, namus, ar haya adına bir şey bulamıyorsunuz" dedi.

Bursa'da konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Adnan Oktar'a tepki gösterdi. Arınç şunları söyledi: "Televizyonlarda izliyoruz. Çevresindekilerle hahaha-hihihili, inşallah maşallahlar, kedicikler. Bunlar da bir şey yaptıklarını zannediyor. İslam, iman, Kur'an, edep, fazilet, namus, ar haya adına bir şey bulamıyorsunuz. Adam, 'Ben de Kadiri'yim' diyor, bir başkası şuyum diyor. Kendilerine bu yaftaları takanlar, bununla anılmak isteyenler var. Çabaları ticaretlerini daha çok artırmak, nüfuzlarını genişletmek."

"BAŞKA TV'LERE DE BİR ŞEY SÖYLESENE"

Arınç'ın bu sözlerine Adnan Oktar'ın cevabı gecikmedi. Oktar, kendi kanalı A9'da, "Kızlar artık yayına çıkmayacak. Biz burda İslamı anlatıyoruz. Çok biliyorsan otur kendin anlat İslamı. Başka televizyon kanallarında da dekolteler var onlara da bir şey söylesene. Çok garip bir insan gerçekten. Başbakan çok dikkat etsin bu insana. Bu insanın Tayyip Hoca'ma bakışını ilerde göreceksiniz. 


"KIZLAR ARTIK YAYINA ÇIKMAYACAK"

Kendini çok erdemli mükemmel bir adam olarak göstermeye çalışıyor. O da yapmacık ağlaması da yapmacık. Biz PKK'ya karşı çıkıyoruz. PKK'ya karşı atak yapan bir insana karşı çıkma hakkını sana kim verdi. Kedicik denmesinden rahatsız oluyor. Köpekçik olmaktan daha iyidir kedicik olmak Bülent.  Bundan sonra kızlarımızı çıkartmayacağız" dedi. 

ADNAN BU İŞE FENA KIZDI KÖPÜRDÜ

Adnan Oktar, kendisini eleştiren Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a yanıt verdi. "Bundan sonra kızlar yayına çıkmayacak" diyen Adnan Oktar, kendi kanalı A9 Tv'de açtı ağzını yumdu gözünü. 'Komünistlere karşı biz sizi koruduk. Biz olmasak sizi paramparça ederlerdi' diyen Oktar'ın canlı yayındaki açıklamaları;

'Biz neyin edepsizlik olduğunu iyi biliriz Bülent! Beni konuşturma!'

"Bülent duyuyor musun? Başbakan da olamayacaksın, Cumhurbaşkanı da! Adamın şartlarına bak ya! İnanılır gibi değil! Genç kızlar gülmeyecek, inşallah maşallah demeyecekler. Dekolte giymeyecek, dekolte giymek edepsizliktir. Biz neyin edepsizlik, ahlaksızlık olduğunu iyi biliriz Bülent! Beni konuşturma!

'Elinden geleni de ardına koyma Bülent!'

Bak Allah müminler gülsün diyor. Sen genç kızların neşesinden niye rahatsız oluyorsun? De yahu, hayata küstüm, içime kapandım de. Sorunlarım var de. Ben anlıyorum senin derdini. Olabilir insanlık hali. Sorunların var demekki. Bizim sorunlarımız yok, acayip güçlüyüz Bülent! Elinden geleni de ardına koyma!

'Komünistler senin iflahını keserdi biz olmasak'

Türkiye modeline bak adamın  yahu! Bizim hükümete zarar gelmesin diye yaptığımız gayretlere bak. Değil mi? Biz Ak Partililer moderndir diyoruz. Dekolte de giyer. Neşelidir. Hanımlar da istediği gibi konuşur, güler. Erkeklerle de konuşur. Kimse karışamaz. özel olarak Ak Parti'yi güzel göstermek için yapılan bir jest bu. Kim meraklısı bunun? Seni kurtarmak için yapıyorum. Komünistler senin iflahını keserdi biz olmasak. Komünistlerin elinden seni alan biziz. Öyle gevrek gevrek konuşamazsın. Seni sokağa çıkaramayacak hale getirirlerdi komünistler.

'Bana hitap et Bülent bana!'

Bülent Arınç'ın sözleri Adnan Oktar'ı çılgına çevirdi diyor. Yoo delikanlıyım. Bu kadar konuşuyorum. Tek özelliğim bu. Bir de delikanlıca çıkıp ismimi veremiyor. Çocuklara hitap edebiliyor kedicikler diye. Bana hitap et Bülent bana! Bana hitap edeceksin. Tabi şeyin şeyapıyorsa...

Kendince yobaz takıma şirin gözükecek

Mesela deseki, CNN'de programlar var ya çeşitli, isim vermeyeyim de... Genç kızlar toplanıyor. Mini etekli bacakları açık filan. Dekolteli. Dansöz çıkartıyor. Şakır şakır oynuyolar. Gıkını çıkartmaz gıkını! Gıkını çıkaramaz! Çünkü çekinir. Diğer kanallarda da öyle kadınlar toplanıyor oynuyorlar hatta cinsel içerikli şakalar var. Her türlü eğlence var. Ona da gıkını çıkartmıyor. Herhalde demiştir bu Fethullah Hoca gibi birşey. Biz buradan başlayalım kahramanlığa kendince. Çünkü yobaz takımı böyle birşeyi kaldırmaz. Onlara şirin görünecek kendi kafasınca. Hiç dürüst değilsin. Hiç samimi değilsin.

Senin o şirin yüzünü seyrederiz bundan sonra

Kız arkadaşlarımızı bundan sonra çıkartmayacağız. Dedim, canım kardeşlerim bu arkadaş bundan haz etmiyormuş. Bu insan Türkiyeyi bambaşka görüyormuş. İsterseniz siz bu adamla muhattap olmayın, ben bunun muhattapı olayım dedim. Bundan sonra buz gibi soğursun. Kız arkadaşlarımız çıkmayacaklar. Senin o şirin yüzünü seyrederiz bundan sonra inşallah. Erkek görmek istiyorum diyorsun, bol bol sana erkek göstereceğiz!


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.