OSMAN GENÇ'TEN BURUK VEDA MESAJI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 25 Mart 2019 12:39
OSMAN GENÇ'TEN BURUK VEDA MESAJI
Canik Belediye tarihinin en uzun süreli Başkanlık görevini yürüten Osman Genç birim amirleri ile yaptığı son toplantının ardından bir veda mesajı yayınladı. Sosyal medyada paylaştığı veda mesajında şunları söyledi:
DİLE KOLAY 15 YIL  GEÇMİŞ

Canik Belediye tarihinin en uzun süreli Başkanlık görevini yürüten Osman Genç birim amirleri ile yaptığı son toplantının ardından bir veda mesajı yayınladı. Sosyal medyada paylaştığı veda mesajında şunları söyledi:

"15 yıldır büyük gurur ve onurla devam ettirdiğim Canik Belediye Başkanlık dönemimin son toplantısını birim müdürlerimiz ve başkan yardımcılarımızla gerçekleştirdik.
Canik ilçesine en uzun süre hizmet eden belediye başkanı olarak ilçemize kalıcı eserler bıraktık. Spordan eğitime, kültürden ticarete, sanattan konutlaşmaya ilçemiz 15 yılda büyük mesafe kat etti. Bu çalışmalarımız 3 dönem vatandaşlarımızın teveccühü ve partimizin aday göstermesiyle 15 yıllık bir hizmet sürecine dönüştü.
15 yıldır en başta oylarıyla bizlere destek veren aziz vatandaşlarımıza, gecesini gündüzünü katarak ilçemize,şehrimize bizimle beraber omuz omuza çalışarak destek veren tüm çalışanlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum"
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.