• İHSANBAŞKAN

Öğrenciler kamelya istedi başkan söz verdi

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 18 Aralık 2014 19:35
Öğrenciler kamelya  istedi başkan söz verdi
Kavak Cumhuriyet Anaokulu öğrencileri makamında ziyaret ettikleri Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlundan kamelya isteğinde bulundular.
 
Kavak Cumhuriyet Anaokulu öğrencileri makamında ziyaret ettikleri Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlundan kamelya isteğinde bulundular. 
 
Kavak Cumhuriyet Anaokulu Müdürü Murat Toraman ile öğretmenler ve 5 yaş grubu minik öğrenciler, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu makamında ziyaret ettiler.Okul Müdürü Murat Toraman'ın Cumhuriyet Anaokuluna yönelik yaptığı hizmetlere karşılık Başkan Sarıcaoğlu'na plaket verdi.Kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan çok memnun kalan Cumhuriyet Anaokulu Müdürü Murat Toroman, Öğretmenler ve öğrenciler Başkan Sarıcaoğlu'na teşekkür ettiler.
 
KAMELYA EKSİĞİMİZ VAR
Cumhuriyet Anaokulu Müdürü Murat Toraman, "Başkanımıza göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum.Okulumuza büyük katkılarda bulundu.Kendisinden bir ricada daha bulunduk sağ olsun bizleri kırmadı.Okulumuzda kamelya ihtiyacımız vardı Başkanımıza durumu bildirdim hemen talimat vererek bu sorunumuzu da çözdü kendisine çok teşekkür ediyorum." dedi. 
 
Ziyaretten memnun kalan Sarıcaoğlu, öğrencilerin yanında belediye görevlilerine verdiği talimatla, istenilen kamelyanın hemen yapılmasını istedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.