Nöbet bitmedi biten meydan nöbetidir asıl bundan sonra başlıyor

Milletimiz 15 Temmuz gecesi darbe kalkışmasını duyar duymaz evi barkı terk edip sokaklara oradan da meydanlara akmıştı.

Gidiş o gidişti. Hem de ardına bakmadan hatta helallik bile almaya fırsat bulamadan gitmişti.

Tıpkı seferberlik emri gibiydi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan halkı sokağa davet ettiğinde sokaklar meydanlar tıklım tıklım dolmuştu.

O geceyi iyi biliyorum. Ben de kendimi bir anda birçok arkadaşım gibi tomanın üstünde bulmuştum. Halk öyle bir tepki veriyordu ki. .. Meydana gelenlerin çoğu yanlarına bayraklarını almayı unutmamıştı.

Eğer karşılarında namlusu kendilerine çevrilmiş bir tank görse eminim altını üstüne getirirdi. Dev çeliği hamur gibi yoğururdu. Çünkü o imana o aşka o heyecana sahipti. Görüşü ne olursa olsun herkes birbirine sarılıyordu. Gördüğüm insanların çoğu hırsından ağlıyordu.

Bir milletin vatan millet bayrak hürriyet uğruna kendinden geçtiğine şahit oluyorduk.

Meydandaki dev ekran canlı yayına bağlanıpt a oradan haberler aktarılmaya başlanınca...Hele Cumhurbaşkanımızın 'BÖLEMEYECEKSİNİZ' sözü ekrana gelince onbinlerin coşkudan kendinden geçtiğini hatırlıyorum.

Ardından '79 MİLYON AYAKTA VE DEVLETİNİN YANINDA' ve akabinde'DARBECİ ASKERLER TUTUKLANMAYA BAŞLADI' yazıları ekrana yansıdığında oradaki tabloyu anlatmak mümkün değildi.

O gün 15 Temmuz'da Cumhurbaşkanımızın talimatıyla başlayan nöbet bugün 10 Ağustos 2016 sona eriyor.

Asker doğup asker ölen bu millet elbette nöbetten kaçmaz. Kaçmadı da. Bu süre içerisinde uyku nedir bilmedi. Birbiriyle kenetlendi. Kaynaştı. Kısacası tarihi bir destan yazdı.

Nöbet bugün sona eriyor. Aslında bitmiyor. Meydan nöbeti sona eriyor. Bundan sonra 79 milyon şok mangası gibi hazır olacaklar. Hatta eminim ki milyonlarcası evlerinde sabaha kadar uyumayacak hatta elbiseleriyle hazırlıkla yatacaklar. En ufak bir sinyal geldiğinde saniyeler içerisinde sokaklara ve meydanlara fırlayacaklar. Bunda zerre kuşku yok.

Taki FETÖ/PDY tehlikesi sona erip millet rahat bir nefes alıncaya kadar bu böyle olacak.

Bu millet bugüne kadar kendini aldatanları da satanları da hainleri ve işbirlikçilerini de çok iyi öğrendi.

Milletimize kütüphaneler dolusu kitap dağıtılsaydı ve her birini satırına kadar okumuş olsaydı...Bu hainlerin iç yüzünü bu kadar anlayamayacaklardı.

Bundan sonrası çok önemli. Bu satılmış hainler yapmadık provokasyon bırakmayacaklar. Canı çekişen canavar gibi debelendikçe son kozlarını oynamaya kalkışacaklardır. Milletimiz kesinlikle bu oyunlara gelmemelidir.

Meydanlarda tutulan demokrasi nöbetlerinde vatan millet ve bayrak sevdasından başka hiçbir beklentisi olmayan samimi insanlarımızı bir kez daha candan kutluyorum. Allah hepsinden razı olsun.

Çok şehit verdik. İnsan bazen hayıflanıp başını öne eğmek zorunda kalıyor. Ben niye yaşıyorum. Neden o şehitlerin arasında değilim diyerek kahroluyor. Öyle de olsa sıra gelirse eğer o kutlu sevda uğruna böyle bir yolculuk inşallah bize de nasip olur.

Bu süreçte Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere onun nezdinde devletimizin tüm kademelerinde yer alan fedakarane çalışmalarıyla sevdasını ispat edenleri minnetle anıyor, şükranlarımı sunuyorum.

Evet hainlerle hesaplaşma devam ediyor. Devletinin yanında yer alan milletin bir ferdi olarak zalimler için yaşasın Cehennem diyor adaletin er geç tecelli edeceğine inanıyoruz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.