Nemi anladım….

  • İHSANBAŞKAN

Nemi anladım….

Barış pınarı harekatından sonra birde baktık ki farklı bir dünya varmış.

Dost bildiklerimiz bir alem diğerleri el alem

Yıllar önce oğlum bir bilgisayar oyunu  oynuyordu.

Bir savaş oyunu.

Birkaç gün geçmişti ki bir akşam üstü koşarak yanıma geldi.

Baba dedi bir dünya savaşına girdim.bütün dünya üstüme geldi. Ama en tuhafı Müslüman bildiğim bütün İslam dünyası bana saldırdı.sadece Türk cumhuriyetleri  Pakistan Afganistan hariç .batıdan da Macaristan yardımımıza koştu dedi.

  Çok mu şaşırdın dedim.yarın bir savaşa girsek aynısı olur dedim.

Bu barış harekatımızda da oğlum bana hatırlattı.aynısı oldu baba dedi.

Maalesef bu harekat bizle can damarı olan kardeşlerimizden başkasından bize hayır gelmeyeceğini ve ticaret ten başka bir bağın olmadığını ortaya koymuştur.Her şeyin paraya döndüğü bu zavallı dünyada düşenin dostunun olmadığı hele bu bir TÜRK ‘se daha da kötü olduğudur.

Bakın İslam coğrafyasında bir Yemen bir Afganistan Pakistan doğu Türkistan çırpınırken , altın kaplama klozetlerde sefa süren İslam dünyası , nasıl bu durumların vebaline katlanacaktır ? Bunların bir ilahi muhasebesi olacaktır.

     Bütün dünyaya haklı davamızı sunarken Müslüman bildiğimiz ülkelerin haksızdan yana olmaları oldukça düşündürücüdür. VE onlar KURAN-I KERİM i bizden daha iyi anlarlar.

      Ama görünen o ki bizlerden iyi yaşayamıyorlar.çünkü haklıdan yana YÜREKLERİNİ ortaya koyup taraf olamıyorlar.

      Ben diğerlerine bir şey demem.çünkü onlar tek millettir.Onlar görevlerini yapıyorlar.NE ANLATIRSAK ANLATALIM bizi dinlemezler.onlar sadece kendi menfaatlerini bilirler.onlar için en önemli şeyler  PARA ve GÜÇ tür.Dökülen kanlar kırmızı bir sudur.Kaybedilen canlar sadece ZAYİATTIR.

     Doğudan batıya güneyden kuzeye bütün milletimiz tek vücut olmuştur.

ARTIK NE TERÖRE NEDE AYRILIKLARA LÜGATINDA YER YOKTUR.sadece birlik ve beraberlik vardır.

     Yürekler titremiş kendine dönüş başlamıştır.Bütün dünyada TÜRK kanı taşıyan her fert bu gerçeği artık hissetmiştir.diğerlerine sözüm yoktur.

     Anlayan yüreklere selam olsun.

Etiketler : Ahmet Köksal
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.