• İHSANBAŞKAN
SAMSUN HABER Haber Girişi : 17 Eylül 2020 14:49

MUSTAFA DEMİR: 'KAVAK METROPOL İLÇE OLACAK'

MUSTAFA  DEMİR: 'KAVAK METROPOL İLÇE OLACAK'
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ' Kavak Samsun’un metropol merkez ilçesi olacak' dedi.
MUSTAFA DEMİR: "KAVAK METROPOL İLÇE OLACAK"


Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “ Kavak Samsun’un metropol merkez ilçesi olacak” dedi.


Kavak’ta Yeralan ve Karaaslan Mahallelerinde devam eden yol yapım çalışmalarını Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ile yerinde incelemek için bölgeye gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, hızlı bir değişim ve gelişim içinde bulunan Kavak’ın Samsun’un yakın gelecekte en önemli ilçesi olacağını belirtti.


Samsun’da devraldığı hizmet nöbetini hakkı ile yerine getirmek için çalıştığını anlatan Başkan Demir, kentin aldığı hizmet ve yatırımlarla ülkenin en güzel yeri haline geldiğini öne sürdü. Demir,” Samsun kamu hizmetlerini alma bakımından Türkiye’de üçüncü kent. Yerel hizmetlerde de nöbeti devralarak şehri hak ettiği yere taşımak için çalışıyorum. Samsun’un 950 Mahallesinde 42 ekiple hakkaniyet ölçüsünde hizmet üretiyoruz.” dedi.


2023 Yılına kadar Samsun’un tüm kırsal sorunlarının üstesinden geleceklerinin sözünü verdiklerini ve bunu mutlaka yerine getireceklerini de ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “ Bize verdiğiniz oyları hak etmek için çalışıyoruz. Kavak’ta Mahalleleri ile birlikte kalkınıyor. Kavak Belediye Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu ile ayrımız gayrımız yok. Güçlerimizi birleştirdik sizlere hizmet için gece gündüz çalışıyoruz. Kavak geçmişte Samsun’un en mağdur ilçesi idi ama şimdi artık Samsun’un en ileri metropol merkez ilçesi olacak. Kavak sanayisi, ticareti ve diğer alanları ile artık tam bir şehir kimliğine bürünüyor” derken AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır’da bölge de yapılacak her yatırım ve hizmetin en büyük destekçisi olduklarını söyledi.


SARICAOĞLU: HEDEFİMİZİ YAKALADIK


Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ise konuşmalarda birkaç yıl içinde bölgede yol sorununun tümüyle tarihe karışacağını söyledi. Geri kalmışlık kabuğunu yırtan ilçenin hızlı bir gelişim içinde olduğunu ifade eden Sarıcaoğlu, şöyle devam etti:

”Kavak, bugün bir zamanlar gelmesi hayal bile edilmeyen birçok yatırıma kavuştu. Bu büyümemiz ve gelişmemiz bundan sonra da devam edecek. İlçemizin Mahallelerinde yaşanan su ve yol sorunları da Büyükşehir Belediyemiz ile yaptığımız çalışmalarla hızla çözüme kavuşuyor. Kavak’ta bu yıl büyük bir çalışma ile 75 kilometrelik hedefimizi büyük ölçüde yakalamış olduk.  Yılsonuna kadar hedefimizin çok üzerine çıkacağımıza inanıyorum. “



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.