MUSTAFA DEMİR HAYVAN HASTANESİNİ ZİYARET ETTİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 04 Ekim 2019 19:39
MUSTAFA DEMİR HAYVAN HASTANESİNİ ZİYARET ETTİ
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir İçerisinde barındırdığı Kedi Kasabası, Mama Fabrikası, Hayvan Hastanesi, Evcil Hayvan Mezarlığı ve Sokak Hayvanları Yaşam Alanları Kompleksi ile ülkemiz genelinde 'Örnek Proje' olarak gösterilen Güçten Düşm
MUSTAFA DEMİR'DEN HAYVAN HASTANESİNİ ZİYARET ETTİ


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir İçerisinde barındırdığı Kedi Kasabası, Mama Fabrikası, Hayvan Hastanesi, Evcil Hayvan Mezarlığı ve Sokak Hayvanları Yaşam Alanları Kompleksi ile ülkemiz genelinde 'Örnek Proje' olarak gösterilen Güçten Düşmüş Sahipsiz Hayvan Bakım Merkezini ziyaret etti.

DEMİR: HAYVANLARIN SAĞLIĞI VE HAYATA KAZANDIRILMASI İÇİN HİÇBİR FEDAKARLIKTAN KAÇINILMAYACAK

Ziyarette görevlilerden bilgi alan ve onlara hayvanların sağlığı ve gelecekleri için hiçbir fedakarlıktan kaçınılmaması talimatını veren Demir Kedi Kasabası, Mama Fabrikası, Hayvan Hastanesi, Evcil Hayvan Mezarlığı ve Sokak Hayvanları Yaşam Alanları Kompleksinde bulunan hayvanlarla tek tek ilgilendi.

Mustafa Demir'in hayvanlara karşı gösterdiği ilgi ve yakın davranışı ziyarette yer alanları da duygulandırdığı görüldü.

Samsun'da 150 dönüm alana kurulan, 3 veteriner ve 20 personelin görev yaptığı Hayvan Bakım Merkezinin 20 dönümlük alanını "Kedi Kasabası" oluşturuyor. Kedi Kasabası'nda, hasta ve yaralı olarak getirilip tedavileri yapılmış 400 kadar kedi barınıyor.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.