• İHSANBAŞKAN

MUHTAR SEVEN: SAİTBEY MAHALLESİYLE GURUR DUYUYORUM

SAMSUN HABER Haber Girişi : 11 Ekim 2020 09:36
MUHTAR SEVEN: SAİTBEY MAHALLESİYLE GURUR DUYUYORUM
Saitbey Mahallesi Muhtarı Nevzat Seven: Görevimizi Mahalle Halkımızla birlikte yürütüyoruz. Onların güven ve desteği en büyük moral kaynağım oluyor.
Saitbey Mahallesi Muhtarı Nevzat Seven: Görevimizi Mahalle Halkımızla birlikte yürütüyoruz. Onların güven ve desteği en büyük moral kaynağım oluyor

Samsun İlkadım İlçesine bağlı Saitbey  Mahallesi Muhtarı Nevzat Seven:  7/24 Mahalle halkımızın hizmetindeyiz. Verdiğimizin sözü tutmanın, taşıdığımız sorumluluğu yerine getirmenin bilinciyle hareket ediyoruz. Saitbey Samsunumuzda şehrin yükünü taşıyan mahallelerimizden birisidir. Başta yaptığım işi, mahallemi ve vatandaşlarımı çok seviyorum. Bu sevgimi de çalışmalarımıza yansıtmaya çalışıyorum. Vatandaşlarımızda gönül gönüle, el ele vererek muhtarlık görevini yerine getirmeye çalışmanın keyfini yaşıyorum. Görevimizi Mahalle Halkımızla birlikte yürütüyoruz. Onların güven ve desteği en büyük moral kaynağım oluyor. " dedi.

Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Saitbey Mahallesi muhtarı olarak seçilen Nevzat Seven'e mahalle halkının Muhtarlık görevinde büyük destek verdiği görülüyor.   
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mahalle sakini 11 Ekim 2020 00:00

    Ben mahalle sakini olarak. Muhtarımıza oy vermedim. Nevzat kardeşim bu makama lâik olduğu bizlere kanıtladı. Muhtarlık değil hizmet ve danışmanlık bürosu. En büyük özelliği vatandaşı doğru bilgiye ulaşması için. Yol gösterici olması. Mahallede söylenen söz, mahalle muhtarı buldu. Daha söylenecek söz varmı. Saygılı seviyi hürmetkar... yolun açık olsun muhtarim