• İHSANBAŞKAN

MUHTAR BAŞKAN SARICAOĞLUNA BÖYLE SESLENDİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 15 Mart 2020 23:58
MUHTAR BAŞKAN SARICAOĞLUNA BÖYLE SESLENDİ
Kavak İlçesi Divanbaşı Mahallesi Muhtarlığı Sosyal Medyadaki sayfasından yaptığı açıklamada Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğluna seslendi.
Kavak İlçesi Divanbaşı Mahallesi Muhtarlığı Sosyal Medyadaki sayfasından yaptığı açıklamada Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğluna seslendi.

Divanbaşı Mahallesi Muhtarlığı tarafından yapılan açıklama çok sayıda beğeni alırken takipçileri tarafından da paylaşıldığı görüldü.

RESİM ÇOK FAALİYET YOK RESMİN ARKASI BOŞ

"Kavak belediye başkanı denilen zat 2019 yerel seçimlerin den önce verdiği sözleri ne zaman yerine getirmeyi düşünüyor acaba seçim geçeli 1 yıl olmasına rağmen sadece yaptığı tek şey Muhtarlarımızla, dernek Başkanlarımızla, vatandaşlarımızla yapacağımız çalışmalar hakkında istişare yaptık deyip resim paylaşıyor ama hiçbir Faaliyet yok. cok değerli Muhtarlarımız ve dernek Başkanlarımız kavak Belediyesi bitmiş bir durumda galiba kim bir kamyon,kepçe yada herhangi bir iş makinasi Mahallesi için talep te bulunursa yakıt parası istiyorlar.Biz divanbasi mahalle camimizin tadilatı için Samsun dan iskele kiralamıştik iskeleyi mahalllemize getirmek için kavak Belediyesinden araç talebinde bulunduk biz den 300 tl yakıt parası istediler. Ben ülkemizin hiç bir belediyesinde bu tarz bir uygulamanın olduğunu duymadım kavak belediye başkanı denilen zat divanbasi Mahallesi 2019 yerel seçimlerinde bana destek mi verdi de hizmet edeceğim diyor.2019 yerel seçimlerin de %60 oy aldınız.2014 seçimlerinde %85 oy aldınız da sanki o zaman vefa bildiniz mi o zaman da verdiğiniz sözleri yerine getirmediniz zaten bir çok belediye başkanı sayın Cumhur Başkanımız in sayesinde belediye başkanı oluyor insanlar ak partiye oy veriyor. neyse yazacak çok şey var.o oturduğunuz koltuklar kimsenin babasının koltuğu değil bizim mahallesinde 158 vatandaşımız yaşamakta hizmet etmek zorundasiniz o yüzden kimse duygularına yenik düşerek hareket etme hakkına ve haddine sahip değildir"


YORUM YAPAN VATANDAŞLARDAN BAZISI KAVAK BELEDİYESİNİN BU DURUMUNU CİMERE ŞİKAYET ETTİKLERİNİ BİLDİRİYORLAR


Divanbaşı Mah Muhtarlığı  belediyenin imkanları olmayabilir.maddi sıkıntı bütün belediyelerde var ama insanlara söz verip kandirarak bir yere varılmaz.iktidar belediyesinin insanlardan yakıt parası talep etmeside ayrı bir olay zaten.baskanimiz eleştiriyi kesilikle kabul etmiyor eleştiri yapanlarlada şahsi sorun haline getirip uğraşıyor çok merak ediyorum başkanlık bitince kavakta selam verecek,çay içecek insan bulabilecek mi mevki makamlar gelip geçici dir.


Etiketler : MUHTAR
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.