• İHSANBAŞKAN

MUHİDDİN SEVER'DEN OMÜ YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR

SAMSUN HABER Haber Girişi : 21 Nisan 2020 22:42
MUHİDDİN SEVER'DEN OMÜ YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR
Öz Sağlık-iş Sendikası Samsun İl Başkanı Muhiddin SEVER 'den OMÜ yönetimine teşekkür.
Öz Sağlık-iş Sendikası Samsun İl Başkanı Muhiddin SEVER 'den OMÜ yönetimine teşekkür.

Hak-iş konfederasyonuna bağlı Öz sağlık-iş sendikası Samsun İl Başkanı Muhiddin SEVER yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi.

"Dünya sağlık örgütü (DSÖ) tarafından küresel pandemi ilan edilen COVID-19 salgınının ülkemizde görüldüğü 11 marttan itibaren tüm sağlık çalışanlarımıza büyük görevler düşmüştür.

19 Mayıs üniversitesi sağlık uygulama ve araştırma merkezinde çalışan tüm sağlık çalışanlarımızda bu bilinçle görevlerini layıkıyla yapmaktadırlar.

Üniversitemiz ve hastane yönetimimiz tarafından alınan karar ile COVID-19 salgını nedeniyle özveride bulunan tüm yardımcı sağlık personellerine (4D sürekli işçi) ek ödemeler gerçekleşmiştir. Bu ek ödemelerinde bundan sonra 2 ay daha ödenecek olması işçi arkadaşlarımızı çok memnun etmiştir. Bizlerin en kutsal ayı olan Ramazan-ı şerife gireceğimiz bu günlerde bu sevinci bizlere yaşatan Rektörümüz sayın Prof. Dr. Sait BİLGİÇ hocamıza, Genel sekreterimiz sayın Doç. Dr. Menderes KABADAYI'ya, sağlık uygulama ve araştırma merkezi merkez müdürü sayın Prof. Dr. Ünsal ÖZGEN hocamıza, hastaneler Başmüdürü İsa ERFALAY'a tüm çalışanlarımız adına teşekkür ediyorum"
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.