• İHSANBAŞKAN

Metro Turizm otobüslerinde anlamlı pankart duygulandırıyor

GÜNDEM Haber Girişi : 22 Ağustos 2016 18:03
Metro Turizm otobüslerinde anlamlı pankart duygulandırıyor
15 Temmuz da yapılan darbe kalkışmasından sonra ülke genelinde Vatan Millet Bayrak etrafından oluşturulan birlikteliğe 'Sevdamız Sensin' bayraklı yazıyla katılan Metro Turizmin yolcuları da bu uygulamadan memnun olduklarını bildirdiler.
Metro Turizmin otobüslerinin ön camlarına ayyıldızlı bayrakla birlikte yazdırdığı 'Sevdamız Sensin' yazısı görenleri hem duygulandırıyor hem de heyecanlandırıyor.


15 Temmuz da yapılan darbe kalkışmasından sonra  ülke genelinde Vatan Millet Bayrak etrafından oluşturulan birlikteliğe 'Sevdamız Sensin' bayraklı yazıyla katılan Metro Turizmin bu   uygulamasından yolcuların da memnun oldukları görülüyor. 


Yolcular; 'Bindiğimiz otobüsün ön camında Bayrağımızın yer alması ve 'Sevdamız Sensin' yazısı altında yolculuk yapmak bize ayrı bir heyecan ve coşku veriyor. Bu durumdan çok duygulanıyoruz. Bize daha fazla güç katıyor. Bu yazıyla birlikte Türkiye yollarında seyahat yapmak bambaşka bir duygu. Bunu düşünen yetkililere ayrıca teşekkür ediyoruz' diyerek cevap veriyorlar.

METRO TURİZM HAKKINDA

Türkiye otobüs firmaları arasında lider durumda olan firmalardan bir tanesi Metro Turizm. Yılları aşkın tecrübesi ve kara yolu taşıma şirketi olarak en fazla yolcu taşıma ünvanına sahip firma 1463 otobüsü ile hizmet vermektedir. Bir zincir şeklinde, Türkiye'nin dört bir yanına genç ve dinamik araç filosu ile yolcu taşımaktadır.

Toplamda 1000 aktif ofise sahip firma, rakiplerine olan bu üstünlüğünden ziyade aynı zamanda yurt dışı ve yurtiçi bilet satışı ile de alanının liderlerindendir. Türkiye'de en çok yolcu taşıma kapasitesine sahip olan saygın otobüs firması, günde 1400 sefer yapmakta ve yılda 19.000.000 yolcu taşımaktadır. Yolcularının seyahat sonrası konforunu da düşünen Metro Turizm 307 servis aracı ile şehir içi ulaşımı sağlamaktadır.

Çok tercih edilen ve yolcularına özenle hizmet veren firma, 2014 yılı içerisinde 23 milyon yolcu taşıyarak büyüme potansiyelini arttırmıştır. alternatif yolculuk çeşitlerinin arttığı yüzyılda, Metro Turizm her geçen gün giderek büyüyen filosu ve artan yolcu kapasitesi ile kulvarında kendini ispatlamıştır.  Son model araç filosu Türkiye'de akla gelebilecek her noktaya ulaşım sağlayan ve güvenle konforla seyahat edilebilen bir firmadır. Kendine ait web sitesi üzerinden Online Bilet Satışı, Yolcum nerede gibi son sistem uygulamalı kullanıcılarına sunan Metro Turizm, kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışının öncüleri arasında yer almaktadır. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.