• İHSANBAŞKAN

MERAL AKŞENER ATTIĞI İFTİRADAN ÖZÜR DİLESİN

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 21 Haziran 2018 18:27
MERAL AKŞENER ATTIĞI İFTİRADAN ÖZÜR DİLESİN
Meral Akşener'i utandıracak görüntü! Meral Akşener Gaziantep mitingi öncesi yolların kamyonlarla kapatılmasını eleştirerek 'Erdoğan’ın mitinginde yolu kamyonlarla kapatsınlar da görelim' demişti.

Meral Akşener'i utandıracak görüntü!

Meral Akşener Gaziantep mitingi öncesi yolların kamyonlarla kapatılmasını eleştirerek 'Erdoğan’ın mitinginde yolu kamyonlarla kapatsınlar da görelim' demişti. Erdoğan’ın Gaziantep’te düzenleyeceği mitinge saatler kala yollar kamyonlarla trafiğe kapatıldı.

İYİ Parti’li meral akşener gaziantep mitinginde bu uygulamanın sadece kendilerine yapıldığını iddia etmiş ve “Akşener, miting günü “Gaziantep Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitinginde yolu kamyonlarla kapatsınlar da görelim” demişti.

Gaziantep 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda partililerle buluşacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün saat 17.00'deki mitingi öncesi geniş güvenlik tedbirleri alınıyor.

YOLLAR KAMYONLARLA KAPATILDI

Erdoğan’ın kullanacağı yol güzergahında alınan güvenlik tedbirlerinin yanı sıra miting alanında geniş önlemler alınıyor. Alan çevresinde alınan tedbirler kapsamında mitinge saatler öncesinden büyükşehir belediyesine ait çöp kamyonları ile yollar trafiğe kapatıldı.

AKŞENER GÜVENLİK ÖNLEMLERİNE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ


Meral Akşener, 2 Haziran'da kentte yaptığı miting sonrasında yolunun çöp kamyonu ile kesildiğini söyleyerek, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Valiliğine tepki göstermişti. Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada ise yolların terör saldırılarına karşı güvenlik gerekçesiyle kapatıldığını belirterek, bu güvenlik önleminin rutin uygulanan bir tedbir olduğunu duyurmuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.