• İHSANBAŞKAN

Memur-Sen Başkanı Gündoğdu Samsunda konuştu

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 15 Aralık 2012 22:49
Memur-Sen Başkanı Gündoğdu Samsunda konuştu
Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Batı’da İslam’a yönelik saldırıları eleştirerek, Hz. İsa hayatta olsaydı, Hz. Muhammed’e (SAV) dil uzatılmasına müsaade etmeyeceğini söyledi.

 Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Batı’da İslam’a yönelik saldırıları eleştirerek, Hz. İsa hayatta olsaydı, Hz. Muhammed’e (SAV) dil uzatılmasına müsaade etmeyeceğini söyledi.

Eğitim-Bir-Sen Samsun Şubesi’nin düzenlediği ‘Medeniyet Davamız, Demokrasi Mücadelemiz’ konulu konferansa katılan Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, sendika üyelerine dünya medeniyetine bakış açılarını anlattı. İlim Yayma Vakfı’nda gerçekleşen konferansta ABD ve İsrail’i eleştiren Başkan Gündoğdu, Hristiyan ve Yahudilere de Hz. İsa ile Hz. Musa üzerinden tepki gösterdi. 

        Konferansına ABD’deki gelişmelere değinerek başlayan Memur-Sen-Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, “Bir buçuk ay içinde ABD’de 3 ciddi gelişme oldu. Bunlardan birincisi Peygamberimize hakaret içeren bir film vizyonu girdi. Filmin senaristleri, oyuncuları, sponsorları, Hristiyan ve Yahudilik’i kullanıyorlar. Ama adı üzerinde tahrif edilmiş dinin geriye kalmış değerleri bozularak siyonizmin, emperyalizmin uşaklığı yapılıyor, kapitalizmi de buna sponsor olarak kullanıyorlar. Altını çizerek söylüyorum. Yahudilerin peygamberi ve bizim de peygamberimiz olan Hz. Musa, Hristiyanların peygamberi ve bizim de peygamberimiz olan Hz. İsa hayatta olsaydı, en sevgili kardeşleri peygamberimiz Hz. Muhammed’e asla dil uzatılmasına müsaade etmezlerdi.” dedi. 

        Filmde ırkçı bir bakış açısının bulunduğunu ifade eden Genel Başkan Gündoğdu, şöyle konuştu: “Haşa tanrı Yehova’nın kutsal olarak yarattığı İbrahim oğulları ve onun yandaşlarını önemseyen bakıştır. Bu bakışın ‘Gazzeli çocukların üzerine terörist devletin bomba yağdırdığında utanmıyor musunuz’ sorusu sorulduğunda ‘Onlar insan bile değil ki’ deyip vadedilmiş topraklarda herkesi öldürmenin kendilerine göre caizliğine dair uyduruk fetvalarla yola çıkan bir anlayış. Bu ırklığın babası şeytandır. Kainatta ilk ırkçı şeytandır. Yeryüzünde de şeytanın devlet olarak baş temsilcisi ABD, yardımcısı da terörist devlet İsrail’dir. Bunun altını çizmekte fayda var. Bunu bilirsek dünyanın medeniyet değerlerini, medeniyet farkını çok rahat okuma şansımız olacak.” 

        Demokrasi mücadelesine de değinen Gündoğdu, “Siyasetçilerden çözüm bekletmeden çözümün kendi örgütlülüğümüz ve adanmışlığımızda olduğu gerçeğini bize öğreten bir süreç yaşıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.