MAVİ VOSVOSLU KIZ ROMANI YAZARINDAN SAY-DER ZİYARETİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 30 Temmuz 2018 21:16
MAVİ VOSVOSLU KIZ ROMANI YAZARINDAN SAY-DER ZİYARETİ
Samsun Yazarlar Derneği Üyesi 'Mavi Vosvoslu Kız' romanının yazarı Fadi Kılıçzade Samsun Yazarlar Derneğini ziyaret ederek dernek Başkanı Ahmet Seven'le sohbet etti.
MAVİ VOSVOSLU KIZ ROMANININ YAZARI 
FADİ KILIÇZADE SAMSUN YAZARLAR DERNEĞİNDE

Samsun Yazarlar Derneği Üyesi 'Mavi Vosvoslu Kız' romanının yazarı Fadi Kılıçzade Samsun Yazarlar Derneğini ziyaret ederek, yeni romanı hakkında Dernek Başkanı Ahmet Seven'le sohbet etti.

 Editör olarak çalışan ve aşkla arasına mesafe koyan bir kızın, aşkın intikamıyla değişen hayatının öyküsünün ele alındığı kitabın okurlarından yoğun ilgi gördüğübelirtiliyor. 288 sahifeden oluşan kitap uyanış yayınlarından neşredilmiş. 


Kitaptan bir alıntı: 

"Yarım kalan bir hikâyeye sahip her şeyin yoğun bir manası vardır. Belki o yüzden hayalleri, umutları yarım kalan herkes seviyor bu vosvosları. Onlara kendileri gibi biri olduğu için yakın geliyordur bu tosbağalar. Belki o yüzden, yani yüreğine denk, ruhuna uygun bir şey buldukları için her vosvos sahibi araçlarının içini dünyanın en güzel yeri olarak görüyordur. O kimine sıcak bir kucak, kimine huzur dolu bir yuva, kimine göre de güvenli bir sığınaktır çünkü."


"Tuval" "Beraat-i İstihlal" ve "Mavi Vosvoslu Kız" kitaplarının yazarı  Yazar Fadi Kılıçzade ikinci kitabıyla okurlarının önüne çıkmanın keyif ve heyecanını yaşadığını bildirerek yazmak yaşamanın bir parçası. Okurlarıma güzel bir roman daha kazandırabilmenin keyfi içerisindeyim diyerek konuştu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.