• İHSANBAŞKAN

Mahmut Toptaş Hoca Samsunda Konferans verdi

SAMSUN HABER Haber Girişi : 26 Kasım 2014 14:56
Mahmut Toptaş Hoca Samsunda Konferans verdi
Şuurlu Öğretmenler Derneği Samsun Şubesi tarafından Samsun'a davet edilen Milli Gazete Yazarı Mahmut Toptaş Hoca "Bir Eğitimci Olarak Hazreti Muhammed" konulu konferans verdi.

Modern Çağda Nebevi Hareket Metodu


MİLLİ GAZETE YAZARI MAHMUT TOPTAŞ CANİK BELEDİYESİ KÜLTÜR MERKEZİNDE 'BİR EĞİTİMCİ OLARAK HZ. MUHAMMED' KONULU KONFERANS VERDİ
Şuurlu Öğretmenler Derneği Samsun Şubesi tarafından Samsun'a davet edilen Milli Gazete Yazarı Mahmut Toptaş Hoca Canik Belediyesi Kültür Merkezinde "Bir Eğitimci Olarak Hazreti Muhammed" konulu konferans verdi.

Canik Kültür Merkezi'nde düzenlenen konferansa  çok sayıda davetli katıldı. 
Konferans öncesi Şuurlu Öğretmenler Derneği Samsun Şube Başkanı Erol Çakır  bir konuşma yaparak Milli ve Manevi Şuuru uyandırma konusunda konferans serilerini devam edeceğini söyledi.
Aynı zamanda  Şifa Tefsirinin yazarı da olan Yazarı Mahmut Toptaş, "Alemlere rahmet olarak gönderilen Hazreti Muhammed'in öğretmen ve iyi bir eğitimci olarak incelersek muhteşem derecede ilginç ve bugünün eğitimcilerine ışık olarak veriler ortaya çıkar. Özellikle günümüzdeki pedegojik formasyonun çok çok üzerinde olduğunu görürüz. Çünkü Hazreti Muhammed'in öğretmeni yüce Allah'tı. Kitabı ise kıyamete kadar baki olacak Kur'an-ı Kerim'di" dedi.
Hz Muhammed' (sav) in hayatından kesitler sunan Toptaş bizim ölçümüz Kur'an ve Sünnettir. Kararımızı ona göre vereceğiz. Dünya yanılgılarından geri dönüyor. Bugün dünden daha iyiye gidiyoruz. Her olayın iyi tarafına bakınız. Müslümanlar birbirlerini eleştirmekten vazgeçsin. İyilik mücadelemizin önünde en büyük engel birbirimizi eleştirip kırmak ve zaman kaybetmektir. Elbette doğruların yanında eğrilerin karşısında olacağız. Bizim gayemiz önce kendi şahsımızda Allahın istediği bir kul ve iyi bir insan olmaktır. Bizim saplantımız bu iyiliği başkalarından bekleyip kendimizi hesaba katmamaktır. İyilikleri çokça anlatın. Kötülükleri bilin ama anlatmayın. Kötülüklerin tedavisi konusunda doktorlar gibi davranın" diye konuştu.
Konuşmasının sonunda Toptaş'a Şuurlu Öğretmenler Derneği tarafından plaket verildi. 
                                HABERİN VİDEOSU 

Modern Çağda Nebevi Hareket Metodu

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.