KÖY KÖY DOLAŞARAK ÇOCUKLARA KİTAP HEDİYE EDİYOR

SAMSUN HABER Haber Girişi : 25 Temmuz 2020 08:37
KÖY KÖY DOLAŞARAK ÇOCUKLARA KİTAP HEDİYE EDİYOR
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven Koronavirüs salgını döneminde evlerinde kalan çocuklara kitap hediye ediyor.

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven Koronavirüs salgını döneminde evlerinde kalan çocuklara kitap hediye ediyor. 


Köylere kadar gidip oradaki çocuklara kitap vermenin çok anlamlı olduğunu söyleyen Seven: 

" Çocuklarımızı kitaplarla buluşturmanın tarifsiz bir mutluluğu var. Özellikle köy çocuklarımıza ulaştırmaya çalışıyorum. Onlar kitabı yazarının elinden imzalı olarak almanın sevincini yaşıyorlar. Ben de onlara kitap hediye etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bu işi keyif alarak yapıyorum. Daha fazla çocuğumuzu kitapla buluşturabilme hayali içerisindeyiz. Eğer bu konuda sponsor desteği gelir veya bulabilirsek gidemediğimiz köy, ulaşamadığımız köşe bucak, hediye etmediğimiz çocuğumuz kalmayacak. Çocuklara verilecek en anlamlı hediyenin kitap olduğunu düşünüyorum. Onların kitabı aldıkları zaman duydukları sevinç ve mutluluğu görmenizi isterdim.Çalışmalarımızı imkanlarımız ölçüsünde devam ettiriyoruz" diyerek konuştu. 


Seven kitap için katkıda bulunmak isteyenlerin derneği banka hesap numarasına bağış yapabileceklerini de sözlerine ekledi.


HAYDİ SİZ DE KATILIN. BAĞIŞLARINIZI BEKLİYORUZ


Kıymetli dostlar ilçe ve köylerde çocuklarımız için başlattığımız kitap hediye kampanyamıza sizde karınca kararınca katkıda bulunun. Sizin de hediye ettiğiniz kitabınız olsun.


ÇOCUKLARIMIZ İÇİN EN GÜZEL HEDİYE KİTAP OLSUN


NOT: Dekontunuzu watsaptan 

Tel: 0532 727 95 04 nolu tele gönderin sizin isminizin yazdığı kitapları hediye edelim.


Bağışlarınız için açıklama bölümüne "Kitap Bağışı" yazın


KUVEYT TÜRK Samsun Sanayi Şubesi


Hesap No: 94874574


Hesap sahibi: Samsun Yazarlar Derneği


KUVEYT TÜRK: İban: TR 87 0020 5000 0948 7457 4000 01


iban numarasına bağışlarınızı bekliyoruz.


Adresimiz: Fatih Mah. Doğan Reis Sk. No: 23 İlkadım-Samsun (Watsap) Tel: 0532 727 95 04


AHMET SEVEN
SAMSUN YAZARLAR DERNEĞİ BAŞKANI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.