Köpeği öldüren saldırgandan şok sözler

GENEL Haber Girişi : 27 Haziran 2015 12:28
Köpeği öldüren saldırgandan şok sözler
Edirne'de bir kişi pompalı tüfekle inşaatının şantiyesindeki bekçi köpeğini vurarak öldürdü.
NE HALE GELDİK!
ANLIK ÖFKE İLE TETİĞE BASMIŞ VE KÖPEĞİ ÖLDÜRMÜŞTÜ
SOSYAL MEDYAYA DÜŞEN GÖRÜNTÜLER ÜLKEYİ AYAĞA KALDIRMIŞTI
O VAHŞETİN CANİSİ NİHAYET BULUNDU
BAKIN KENDİNİ NASIL SAVUNDU

Köpeği öldüren saldırgandan şok sözler

Edirne'de bir kişi pompalı tüfekle inşaatının şantiyesindeki bekçi köpeğini vurarak öldürdü. Yakalanan zanlı köpeğin kendisi ve oğlunu ısırdığını öne sürerek, "Bu köpek bana defalarca saldırdı. Canıma kastetti. Öfkeme yenik düştüm, pişmanım" dedi.

Kentin işlek yerlerinden biri olan Kıyık Caddesi'ndeki bir inşaat şantiyesi önüne küçük bir çocuğun kullandığı motosikletle gelen bir kişi, çuval içindeki pompalı tüfeği çıkardı.

Saldırgan, bekçi köpeğinin koşarak kapıya gelmesi üzerine 1 metre yüksekliğindeki tel örgülü kapının ardından 5 el ateş etti. Yaklaşık 2 metrelik mesafeden vücuduna isabet eden saçmalar nedeniyle yere düşen köpek can çekişerek öldü.

Olayın ardından yere düşen tüfeğin boş fişeklerini oldukça sakin tavırlarla toplayan saldırgan, motosiklete bindi.

 



Motosiklet üzerinde şantiyeye doğru el, kol işareti yapıp bir şeyler söyledikten sonra çocukla birlikte olay yerinden uzaklaştı.

Şantiye görelileri silah sesleri üzerine polis ekiplerine haber verdi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Şantiye görevlisi Baki Akar, köpeğin muhtemelen hırsızlık için gelenlere karşı durduğu için öldürüldüğünü söyledi.

İnşaat içerisinde dolaştığı sırada pompalı tüfeğin sesini duyduğunu anlatan Akar, "Çok sadık bir köpekti yabancıyı inşaata sokmazdı. Üç aydır burada ona biz bakıyoruz. Çok üzüldük o hali hala aklımdan çıkmıyor" diye konuştu.

Akar, inşaat sahiplerinin de polise olayla ilgili şikayette bulunduğunu ifade etti.

Sosyal paylaşım sitelerinde yayımlanan görüntülerde köpeğin vahşice öldürülmesi hayvan severlerin yoğun tepkisine neden oldu.

"ÖFKEME YENİK DÜŞTÜM, PİŞMANIM"

Güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesinin ardından yakalanan Y. K., sağlık kontrolünden sonra Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürüldü. İfadesinin ardından serbest bırakılan zanlı, köpeğin kendisi ve 11 yaşındaki oğluna saldırdığını öne sürdü. Öfkesine yenik düştüğünü ve pişman olduğunu anlatan Y.K., "Beni ısırdıktan sonra oğluma yöneldi parçalayacaktı. Tasması, aşısı hiç bir şeyi yok. Defalarca söylememe rağmen bunu bağlamadılar. Bundan önce bu köpek bana defalarca saldırdı. Canıma kast etti, öfkeme yenik düştüm. Onu vurduğumda oruçluydum. Bu mübarek Ramazan gününde beni iki türlü günaha soktu. Benim de hayvanlarım var, pişmanım elbette. Günah sahibi oldum. Onlardan da şikayetçi olacağım" dedi.

Olayın yaşandığı bölgede şişe toplayıp geçimini sağladığını ifade eden Y.K., "Okullar tatil olduğu için gezdirmek amaçlı yanıma oğlumu da almıştım. Motosikleti oğlum kullanıyordu. Tüfek rahmetli oğluma aitti. Kullanmasını da bilmiyorum, tetiğe basınca ateş aldı" diye konuştu.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.