KÖKTAŞ: MİLLETİMİZ ARTIK GELECEĞE GÜVENLE BAKIYOR

SİYASET Haber Girişi : 16 Eylül 2014 20:30
KÖKTAŞ: MİLLETİMİZ ARTIK GELECEĞE GÜVENLE BAKIYOR
AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Artık Türkiye de AK Parti'nin kurmuş olduğu siyaset anlayışı ile istikrar ve güven var. Milletimiz artık geleceğe güvenle bakıyor" dedi.

Milletimiz artık geleceğe güvenle bakıyor

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, partisinin Salıpazarı ve Terme İlçe Danışma Toplantısında konuştu. Başkan Köktaş, "Türkiye artık eski Türkiye değil, artık siyasette eski siyaset değil. Türkiye ile birlikte siyasetimizde de önemli değişimler ve gelişimler ortaya çıktı. Artık siyasetin yapmış olduğu hatalarla döviz kurları fırlamıyor, siyasetin ve siyasetçinin yapmış olduğu hatalarla borsa çöküş sürecine girmiyor, faizler tavan yapmıyor, ekonomi alt üst olmuyor. Artık Türkiye de AK Parti'nin kurmuş olduğu siyaset anlayışı ile istikrar ve güven var. Milletimiz artık geleceğe güvenle bakıyor" dedi. 
AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Salıpazarı ve Terme İlçe Danışma Toplantılarına katıldı. Toplantıların açılış konuşmalarını yapan Salıpazarı İlçe Başkanı Yücel Kaya ve Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç, teşkilatın ilçede yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi vererek, özellikle üye kayıt işlemlerinin üzerinde durduklarını ifade ettiler.
Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ve Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ise, belediyenin gerçekleştirdiği hizmetler ve projeler ile ilgili olarak sunumlarını yaptılar.
Birim başkanlarının, ilçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları'nın sunumlarının ardından AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, toplantıya katılan mahalle başkanlarının ve muhtarlarının talep ve isteklerini dinleyip tek tek not aldı. 
Aktarılan talep ve isteklerin takipçisi olacaklarını belirten Başkan Köktaş, daha sonra gündeme dair konuşmasını gerçekleştirdi.

İRİ OLDUK, BÜTÜN OLDUK
Ülkemizin önemli bir sınavdan geçtiğini, önemli bir tarih aralığını hep birlikte yaşandığını ifade eden Başkan Köktaş, "Bunların en önemlisi 17 - 25 Aralık ta yapılan sivil darbe girişimine, 30 Mart'ta milletimizin cevabını verdiği yerel seçimler ve 10 Ağustos'ta da finalini yaplış olduğu Reisi Cumhur seçimlerinde özveriyle çalışan, sandığına sahip çıkan, seçmenine sahip çıkan ve neden bu süreçte AK Parti desteklenmeli diye kapı kapı dolaşan tüm teşkilat mensuplarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 
Yine bu süreç içinde bizleri oyları ile yalnız bırakmayan, duaları ile hep yanımızda olan seçmenlerimize de teşekkür ediyorum. 
Yine bu süreçte kamuoyunu doğru bilgilendirme adına, bizim vermiş olduğumuz mesajları vatandaşa ulaştırma adına bir nevi kamu görevi yapan değerli basın mensubu arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz. 
Bir olduk, iri olduk, birlikte olduk sizlerle birlikte Türkiye olduk anlayışı ile yola çıkan AK Parti 30 Mart ve 10 Ağustos tarihleri itibariyle birliğini, dirliğini, iriliğini ve bütünlüğünü bir kez daha ortaya koydu. 
Seçmeniyle barışık, geleceğine doğru emin adımlarla yürüyen AK Parti kadroları hamd olsun 9. seçimi olan 10 Ağustos Reisi Cumhur seçimini de başarıyla tamamlamıştır.
Hemen hemen bütün partilerin birleştiği bir çatı adayının karşısında dimdik durarak, milletin evladı, halkın adamı, halkın aşığı Recep Tayyip Erdoğan'ı Çankaya Köşkü'ne çıkartmıştır." dedi.

ESKİ SİYASET ANLAYIŞI ÇOK ŞEYLER KAYBETTİRDİ
Milletin adamı deyip duruyoruz, onun için hep bunu konuşuyoruz diyen Başkan Köktaş, "Çünkü Recep Tayyip Erdoğan aziz milletimizin ta kendisidir. Milletimizin yetiştirmiş olduğu son yüzyıllarda ender şahsiyetlerden bir tanesi olarak bugün halkın ilk kez seçtiği statükonun, vesayet sisteminin devre dışı kaldığı bir seçimle Cumhurbaşkanı olarak seçtik. Bu süreçte herkes bir şeyler söyledi. Acaba devir teslim de çatlaklar olacak mı? Acaba devir teslim den sonra genel başkan seçimlerinde AK Parti'de bir kopma, parçalanma olacak mı? diye bir kesim çevreler umutla bekledi. 
Ama şunu çok iyi gördüler, Türkiye eski Türkiye değil, artık siyasette eski siyaset değil. Türkiye ile birlikte siyasetimizde de önemli değişimler ve gelişimler ortaya çıktı. Artık siyasetin yapmış olduğu hatalarla döviz kurları fırlamıyor, siyasetin ve siyasetçinin yapmış olduğu hatalarla borsa çöküş sürecine girmiyor, faizler tavan yapmıyor, ekonomi alt üst olmuyor. Artık Türkiye de AK Parti'nin kurmuş olduğu siyaset anlayışı ile istikrar ve güven var." diye konuştu. 

115 TURDA CUMHURBAŞKANI SEÇİLEMEDİ
Başkan Köktaş son olarak, "Türkiye kurumlaşma yolunda, iktisadi olarak gelişme yolunda önemli adımları milletimiz ile birlikte attı. Sizleri bir tarihe götürmek istiyorum. Yaşı müsait olanlar 80'li yıllarda yaşananları bilirler. 115 turda Cumhurbaşkanı seçilemediğini hatırlarlar. 115 tur da Cumhurbaşkanı seçilemiyor ve Cumhurbaşkanının seçilmemesinin sonunda bir kaç gün önce yıl dönümünü olan 12 Eylül darbesinin yapıldığı görmekteyiz. Yaşanan bu tarihi kara leke ülkemizi 20- 30 yıl geriye götürdü. O dönemde ülkemiz, milletimiz her anlamda çok şey kaybetti. O dönemlerde yine farklı oyunlarla, bir takım vaatler yapılarak, hatta transfer edilerek bakanlar kurulu oluşturularak bu ülke bir vesayet ve statüko dönemini yaşatıldı. Bu ülke yine 28 Şubat süreçleri gibi insanların ciğerine işleyen süreçleri geçirdi. Yine hep kaybeden ülkemiz oldu, milletimiz oldu. Yaşanan bu acıları artık milletin partisi AK Parti hamd olsun tamir ediyor. Her alanda gerçekleştirdiği hizmetlerle, projelerle AK Parti ülkemize kaybettiren değil, kazandıran bir parti olmuştur. AK Parti bunun içindir ki her seçimde aziz milletimizin oyunu, desteğini ve duasını alarak yoluna devam ediyor." diyerek sözlerine son verdi. 
Toplantıya ayrıca İl Teşkilat Başkanı Muharrem Göksel, İl Seçim İşleri Başkanı Hakan Karaduman, İlçe Koordinatörleri Ufuk Karaca, Kenan Sarıoğlu, Vahdettin Çebi, İlçe Teşkilatlarının yönetim kurulu üyeleri, mahalle muhtarları, mahalle başkanları ve teşkilat üyeleri katıldı. 

Etiketler : FUAT KÖKTAŞ
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.