KIZ-ERKEK ÖĞRENCİ EVLERİNİ DESTEKLEMİYORUZ"> KIZ-ERKEK ÖĞRENCİ EVLERİNİ DESTEKLEMİYORUZ"> KIZ-ERKEK ÖĞRENCİ EVLERİNİ DESTEKLEMİYORUZ">

KIZ-ERKEK ÖĞRENCİ EVLERİNİ DESTEKLEMİYORUZ

SİYASET Haber Girişi : 09 Kasım 2013 17:58
<font color=KIZ-ERKEK ÖĞRENCİ EVLERİNİ DESTEKLEMİYORUZ" />
Kılıçdaroğlu "Kız ve erkek öğrencilerin aynı evde kalmalarını destekliyor diyorlar, biz niye böyle bir şeyi destekleyelim"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu , Samanyolu Haber Televizyonu'nda Abdullah Abdulkadiroğlu'nun sunduğu Günlük Programı'nın konuğu oldu.

'KIZ-ERKEK ÖĞRENCİ EVLERİNİ..'

"Öğrenci evi" tartışmaları hakkında konuşan Kılıçdaroğlu ilginç yorumlar yaptı. Erdoğan'ın kendisine tuzak hazırladığını iddia eden Kılıçdaroğlu "Kız ve erkek öğrencilerin aynı evde kalmalarını destekliyor diyorlar, biz niye böyle bir şeyi destekleyelim" anlamına gelen ifadeler kullandı.

Kılıçdaroğlu "Burada da bir tuzak hazırladı sözde kendisine göre, CHP kız ve erkek öğrencilerin aynı evlerde kalmalarını destekliyor. Niye destekleyelim. Kız öğrenciler kendi evlerinde kalıyorlar. Erkek öğrenciler bir araya geliyorlar kendi evlerinde kalıyorlar. Soru bu çocukları niye bu evlere mahkum ediyoruz biz. 1 yılda çözülemeyen bir sorunumuz var" dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.