• İHSANBAŞKAN

Kesenci: STK olarak kültür bağlarımızı güçlendirdik

SAMSUN HABER Haber Girişi : 22 Mart 2015 22:36
Kesenci: STK olarak kültür bağlarımızı güçlendirdik
Samsun Kavak İlçesine bağlı Tepecik Mahallesi Kültür ve Yardımlaşma Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı yaptı.
 

Samsun Kavak İlçesine bağlı Tepecik Mahallesi Kültür ve Yardımlaşma Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı yaptı.

Kavak Dernekler Federasyonu KADEF üyesi de olan Tepecik Mahallesi Kültür ve Yardımlaşma Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı KADEF binasında gerçekleştirildi.

Genel kurul toplantısına Kavak Dernekler Federasyonu KADEF Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz'de katılarak konuşma yaptı.

Genel Kurul Sonunda Tepecik Mahallesi Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanlığına yeniden Celal Kesenci seçildi.

Kesenci yaptığı bugüne kadar destek ve güvenlerini gördüğü Dernek yönetimi ve üyelerine teşekkür ederek başladığı konuşmasında;  ' Bizler Dernek Üyeleri olarak bir aileyiz. Hepimiz birimiz birimiz hepimiz anlayışı ile hareket ettik. İyi ve kötü günümüzde yanlarında olduk. Mahallemize güzel hizmetler kazandırdık. Akrabalık ve komşuluk bağlarımızı güçlendirdik. Yaptığımız işlerden dolayı da büyük mutluluk hissettik. Bunda hepinizin emeği vardır. Sizlere bu vesile ile teşekkür ediyorum. Ayrıca bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve desteklerini yanımızda hissettiğimiz Kavak Dernekler Federasyonu KADEF Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz'e yönetimine ve burada yer alan derneklerimize de teşekkür etmek istiyorum. Birleştik büyüdük birbirimize güven verdik. Samsunumuzun en büyük Sivil Toplum Kuruluşu olduk. Bundan sonra üyelerimizin kendi üzerlerine düşen görevi yapacaklarından kuşkum yoktur. Yeni yönetimimizin hayırlı çalışmalar gerçekleştirmesini niyaz ediyorum' diyerek konuştu.

Toplantıda Eski Başkan Aslan Töre ve Rahmetli olan Müslüm Anlı'ya teşekkür plaketi verildi. Müslüm Anlı'nın plaketini yakını Erol Anlı aldı. Daha sonra katılanlara yemek ikramı yapıldı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.