• İHSANBAŞKAN

Kenan Şara Vefat Etti

SAMSUN HABER Haber Girişi : 11 Aralık 2014 11:06
Kenan Şara Vefat Etti
Eski Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve SAMGAZ Genel Müdürü Kenan Şara, geçirdiği kalp krizi sonucu tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.
KENAN ŞARA VEFAT ETTİ

Eski Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve SAMGAZ Genel Müdürü Kenan Şara, geçirdiği kalp krizi sonucu tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.

06 Aralık Cumartesi günü göğsünde yanma ve ağrı şikayetiyle Medical Park Samsun Hastanesi'ne giden Kenan Şara'da doktorlar önce sağ tarafta tıkalı bir damar tespit etti. Doktorlar yaptıkları anjiyo ile tıkalı damarı çift stent takarak açtı. Ancak sol tarafta da bir tıkalı damar tespit edildi. Doktorların müdahalesine rağmen sol taraftaki tıkalı damar açılamadı.

Yoğun bakım servisinde tedavi altında bulunan Kenan Şara, ikinci defa kalp krizi geçirdi. Acilen ameliyata alınan, yapılan by-pass sonucu 4 damarı değişen Kenan Şara, bu sabah 09.30 sıralarında hayatını kaybetti. 

Kenan Şara'nın vefat haberiyle büyük üzüntü yaşayan Başta Samsun Büyükşehir Belediyesi çalışma arkadaşları olmak üzere yakınları hastaneye akın etti. 

Kenan Şara'ya Rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.  

Kenan Şara kimdir?
21.11.1955 Alaçam doğumlu Kenan ŞARA, KTü Jeodezi ve Fotogrometri Mühendisliği mezunu. 4 Temmuz 2000 tarihinde Karayolları Genel Müdürlüğü Diyarbakır 9. Bölge Müdür Yardımcısı iken Büyükşehir Belediyemize naklen tayin atanan Kenan ŞARA 14.02.2000 tarihinde Genel Sekreter Yardımcısı olarak göreve başlamıştır. 9.04.2001 tarihinde ise Genel sekreter olarak Samsun Büyükşehir Belediyesinde görevine 2014 (Mart) yılına kadar devam etti.  Şara daha sonra atandığı SAMGAZ genel Müdürlüğü görevini yürütmekteydi. Evli ve bir çocuk babasıdır. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.