• İHSANBAŞKAN

KAYAALP'E İSTANBUL VE ANKARA'DA KARŞILAMA FİYASKOSU

SPOR Haber Girişi : 20 Eylül 2019 11:38
KAYAALP'E İSTANBUL VE ANKARA'DA KARŞILAMA FİYASKOSU
Dünya Güreş Şampiyonası'nda grekoromen stil 130 kiloda altın madalya kazanan Rıza Kayaalp, Ankara'ya geldi.

KAYAALP'E İSTANBUL VE ANKARA KARŞILAMA FİYASKOSU

Dünya Güreş Şampiyonası'nda grekoromen stil 130 kiloda altın madalya kazanan Rıza Kayaalp, Ankara'ya geldi.

DÜNYA ŞAMPİYONUNA BÖYLE Mİ YAPILIR?

4. kez Dünya Şampiyonu olan Rıza Kayaalp'e İstanbul'dan sonra Ankara'dada karşılama yapılmadı. AA karşılamayı muhteşem! diyerek verdi.


Kayaalpe'e Dünya Şampiyonuna yakışır karşılama yapılmayışı güreş camiasını üzüntüye boğdu. 


Kazakistan'ın başkenti Nur Sultan'da düzenlenen Dünya Şampiyonası'nda mücadele eden Grekoromen Güreş Milli Takımı, yurda döndü.

MUHTEŞEM KARŞILAMA YAPILMIŞ!!!

Grekoromen stilde 4 kez dünya şampiyonluğuna ulaşan ilk Türk sporcu olarak tarihe geçen Rıza Kayaalp, İstanbul'dan hava yoluyla Ankara'ya geçti. Milli güreşçi, Esenboğa Havalimanı'nda coşkuyla karşılandı.

Rıza Kayaalp'i annesi Sevgi, babası Kelami, eşi Zeynep ve yakınlarının yanı sıra federasyon ve ASKİ Spor Kulübü yetkilileri karşıladı.

Milli sporcu Rıza, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 4. kez dünya şampiyonu olup yeni bir rekor kırmak için Kazakistan'a gittiğini belirterek, "9. kez Avrupa şampiyonu olup rekor kırdıktan sonra yeni bir hayalim vardı. Grekoromende 4 kez dünya şampiyonu olan ilk güreşçi olmak istiyordum. Olimpiyat vizesini de şampiyon olarak almayı hedefliyordum. Allah'a şükürler olsun başardım." dedi.

Milli sporcunun annesi Sevgi Kayaalp ve babası Kelami Kayaalp de çok mutlu olduklarnı, oğullarıyla gurur duyduklarını belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.